PikesPeak – Horeliks avarē (paplidināts 8:46) (+ video) 16

 
iAuto | 30.jūnijs 2013 11:17

Šajā pēcpusdienā noteikti skatāmies pāri okeānam un augšup. Pasaules skaļāko kalnā braukšanas autosacensību finālā pirmo reizi plīvos arī Latvijas karogs.

Trūcīgās ziņas no treniņiem un kvalifikācijas braucieniem liecina par to, ka elektrisko auto grupa, kurā startēs Jānis Horeliks, šogad ir ļoti ātra. Piektdienas kvalifikācijā (augstākais trases posms – rezultātu tabulas pievienotas) pieci no elektriskajiem ir absolūtā vērtējuma pirmajā desmitā. Viņu vidū arī mūsu Jānis. Un tikai viens vienīgs degvielu dedzinošs monstrs ir par bezskaņas un bezdūmu jaunumiem pārliecinoši ātrāks – Sebastians Lēbs ar Peugeot.

Bet tie ir treniņi – trases īsākos fragmentos un ar lielu drošības rezervi braukti. Sacīkste var rādīt citus rezultātus.

Turam īkšķus!

Tiešraides adrese - http://www.ppihc.com/live-coverage/.

(teksts papildināts 01/07/2013 plkst. 8:46)

Pirms elektro auto grupas sāka līt lietus un sacensības uz laiku tika pārtrauktas. Lietum beidzoties sacensības atsākās un visi favorīti brauca salīdzinoši lēnāk ar treniņu laiku.

Mūsu braucējs Jānis Horeliks sacensības uzsāka ļoti ātri un pirmajā trases posmā uzrādīja otru ātrāko laiku. Diemžēl otrajā trases posmā Horelika vadītais auto avarēja uzmetot pat kūleni. Pilots nav nopietni cietis, bet drošības labad tomēr uz nakti ir atstāts slimnīca. Iespējams J. Horelikam ir lūzums.

Dambja auto tomēr vienu godalgu ir saņēmis, kā sacensību skaistākais auto.

 
Visi komentāri
 
Ass 30.jūnijs 2013 22:11
0 0 Atbildēt

Kādi rezultāti?

zzzz 30.jūnijs 2013 22:52
0 0 Atbildēt
janois 30.jūnijs 2013 23:38
1 0 Atbildēt

musejiem avarija

Pirmais 1.jūlijs 2013 9:42
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=Q6ThTeKdgR0

švī bum bum bumbum pļok

Redaktors 1.jūlijs 2013 9:58
2 1 Atbildēt

Dekster, vēlreiz - rāmāku garu, lūdzu! Tu jau brauc niknāk par Horeliku.

DekstersFF 1.jūlijs 2013 11:15
2 0 Atbildēt

Nu un ko es tādu uzrakstīju ??? Kas tas par idiotismu dzēst komentārus???

iAuto 1.jūlijs 2013 12:08
0 1 Atbildēt

Piemēram nepatiesība - kur rakstā ir minēts, ka Horeliks ir labākais pilots?

Pirmais 1.jūlijs 2013 13:37
0 0 Atbildēt

Cenzūra ir aizliegta....

Kanibaals 1.jūlijs 2013 18:20
0 0 Atbildēt

nu tad uzrakstīšu uz tavas mājas sienas "šeit dzīvo LOHS" un pamēģini pēc tam nodzēst, cenzūra taču aizliegta.

es 1.jūlijs 2013 10:20
4 2 Atbildēt

Lēbs nākošajā sezonā brauks ar citronu WTC seriālā, līdz ar to šitais pasākums ar elektroauto būs galīgi garām. Autosports bez dzinēja skaņas ir kā sekss lietojot prezi.

DekstersFF 1.jūlijs 2013 10:46
0 0 Atbildēt

Un kāds tagad sakars šim pasākumam ar to,kur nākamgad brauks Lēbs un elektroauto ??

es 1.jūlijs 2013 11:46
1 0 Atbildēt

Sakars tiešs - vienīgais, kurš var pārspēt elektroauto ar tradicionālo auto ir Lēbs. Un tā kā viņš iet no šī veida proma, tad nākotnē būs tikai garlaicīgo elektroauto gonka.

Aigaro 1.jūlijs 2013 10:59
1 1 Atbildēt

Deksters kārtējais viszinis, nevajag kautrēties, klusu stūrītī sēdēt, tev laikam ar saprašanu pašvaki. Jau šobrīd, kaut tikai ar vienu nobrauktu sektoru sasniegts ir ļoti daudz. Lielība nebija, bija ambīcijas. Cilvēkiem bez ambīcijām sportā nav vietas! Ir gūta nenovērtējama pieredze. Un pirms kaut ko kritizēt, pakustiniet pelēko vielu, papētiet auto tehnoloģiski, 4 motori, bez sajūga, tiešā piedziņa, bez diferenciāļiem, katram ritenim sava vadība. Lai arī kādas būtu zināšanas klasisko auto vadīšanā ekstrēmās situācijās, te ir pilnīgi cita zinātne. Gan jau Dambjiem šobrīd ir padomā kaudzēm ideju un uzlabojumu.

P.S. nevajag salīdzināt ar hokeju, hokejs ir bizness ar visām izrietošajām sekām

DekstersFF 1.jūlijs 2013 11:06
0 0 Atbildēt

Būtu labi saprast izlasīto, bet tev tas šķiet nav sasniedzams.

Runa bija par principu, kamūsu sportā visiem vajag dikti lielīties pirms rezultātiem un hokejs bija kā viens no spilgtiem piemēriem tam.

Es jau teicu- visu cieņu Dambim kā konstruktoram un Cilvēkam par paveikto, kam nav sakara ar Horelika vāku, kas bija stulbi. Tāpēc jau teicu,ka tur bija jāsēž pie stūres rallistam, jo ir 4x4 piedziņa un kalni.

Bet tā ir Dambja izvēle, ko pie stūres sēdināt, es izsaku savu redzējumu un domas,kas,kā izskatas, iekš iAuto nav atļauts.

Pirmais 1.jūlijs 2013 11:25
2 1 Atbildēt

Ceļš taču nemainās.... Ja var uzbūvēt ķerru, kas traucē būvēt trenažieri un mācīt XXX pilotus... Līdz līmenim, ka var močīt aizsietām acīm

Ruu@uto 1.jūlijs 2013 12:54
2 0 Atbildēt

DekstersFF

Runa bija par principu, kamūsu sportā visiem vajag dikti lielīties pirms rezultātiem un hokejs bija kā viens no spilgtiem piemēriem tam.

Es jau teicu- visu cieņu Dambim kā konstruktoram un Cilvēkam par paveikto, kam nav sakara ar Horelika vāku, kas bija stulbi. Tāpēc jau teicu,ka tur bija jāsēž pie stūres rallistam, jo ir 4x4 piedziņa un kalni.

-----------------------------------

Nu, 4x4 un kalni nav īsti iemesls, lai sēdinātu pie stūres tieši rallistu :-)Un Horelika vāks ...pameklē webā PP krešus-

tur to ir desmitiem, un krešojuši ir starptautiski daudz pazīstamāki piloti, turklāt viens otrs pirms tam bijis pat uzvarētāja godā. Ļoti labi šo tēmu skaidro Valters Rērls -

PP nelīdzinās NEKAM,, ir kalns, ir ceļš, un ar to ir jātiek galā! Tā ka JH krešs nav nekas īpašs, ja ņem vērā, ka smagas avārijas PP ir cietuši arī piloti, kuri tur startē jau

padsmito reizi...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti