Nakts dragreiss un spēkavīru šovs - tas viss 31.augustā un 1.septembrī Biķerniekos! 6

 

Foto: Publicitātes foto

Evo Racing Team | 28.augusts 2013 14:13

Šajās dienās vienlaicīgi risināsies trīs ugunīgi pasākumi.

Skatītajiem ir lieliska iespēja pavadīt vasaras noslēguma brīvdienas karstākajā auto un moto sporta pasākumā, kurš norisināsies 31.augustā un 1. septembrī Biķernieku trasē.

Šajās dienās vienlaicīgi risināsies trīs ugunīgi pasākumi. Sestdien no 18:00 līdz 23:00 norisināsies NIGHT DRAGRACE PARTY, kurā vērosim auto šovu, kā arī Drageisa auto un motociklu kvalifikācijas braucienus, pēc kuriem noritēs spraigi izaicinājumu braucieni starp dažādiem eksotiskiem, un īpaši Dragreisam sagatavotiem auto. Savukārt dienas noslēgumā skatītājus priecēs “Dragreisa Mehāniķu kausa izcīņa 2013” un uguņošanas šovs.

Organizatori uzsver, ka 31.augustā visiem skatītājiem būs iespēja atrasties dalībnieku parkā, un klātienē apskatīt gan auto izstādi, gan Dragreisa Čempionāta dalībnieku auto. Par mūziku un jautru noskaņojumu būs parūpējušies Dj un Dragreisa karsējas visā nakts garumā!

Foto: Publicitātes foto

Svētdien no plkts.12:00 norisināsies „Bridgestone Adrenaline Dragrace championship” - Latvijas Dragreisa Čempionāta sezonas pēdējais noslēguma posms, kurā būs vērojams šīs sezonas vienīgais moto dragreiss „Moto Dragrace Cup 2013”.

Par godu 1. septembrim, organizatori ir parūpējušies par vairākiem pārsteigumiem bērniem, skolēniem un ģimenēm: būs iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, piedalīties konkursos. Organizatori sola neredzētus pārsteigumus trasē : spēkavīru izaicinājumu cīņas! Notiks arī Rubbers.lv tradicionālais riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētājus nosaka skatītāju ovācijas.

Foto: Publicitātes foto

Dalībniekus sagaida īpašs balvu fonds no pasākuma ģenerālsponsora „Bridgestone”, kā arī par iespaidīgām balvām būs parūpējies pasākuma lielais atbalstītājs tirdzniecības un servisa centru tīkls „STOKKER” un eļļu zīmols‘’VALVOLINE’’. Apbalvošanas kausus dalībniekiem dāvina ‘’VITA CREDIT’’. Ar īpašām balvām lutinās TALLINK, sniedzot simpātijas balvas dragreisa dalībniekiem - ceļojumus uz Stokholmu . Īpašs paldies pasākuma atbalstītājam Autoplius.lv un pirmajam auto portālam iAuto.lv, par pasākuma atbalstu organizators izsaka pateicību uzņēmuma SIGMEN vadībai.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi, diskusijas meklējiet www.facebook.com profilā Latvian Drag Racing Championship., savukārt pieteikšanās sacensībā online režīmā meklējiet www.drag-racing.lv

Biļetes varēsiet iegādāties uz vietas Biķernieku tirdzniecības kases vietās pie ieejas. Biļetes cena uz vienu pasākuma dienu LVL 5,00, bērniem līdz 7.gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 8 līdz 15 gadiem un pensionāriem (uzrādot apliecību) – LVL 3,00.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
Ilze 28.augusts 2013 17:44
2 0 Atbildēt

Kaut ātrāk tā sezona beigtos!!!!! Dzīvoju pretī trasei un logi ir uz trases pusi. Tas troksnis vienkārši nav izturams!!!. Sākumā jau liekas, baigi forši- trase tik tuvu pie mājas, bet tas ir līdz laikam.

LKI 28.augusts 2013 21:55
0 0 Atbildēt

Es ar dzīvoju pretī trasei un nesūdzos par troksni.. pat izbaudu. :D

es 29.augusts 2013 9:48
0 0 Atbildēt

Sola lietu, tā kā pasākums varētu daļēji izgāzties un troksnis būs mazāks. Man arī tas troksnis nepatīk.

trase 31.augusts 2013 10:13
0 0 Atbildēt

Ilze bet parvacies :D kas tev liedz.nevis del tevis sacensibas nenotiks :D

iAuto 31.augusts 2013 14:24
0 0 Atbildēt

Nu ko nozīmē pārvācies...?

Ilžukam 20.septembris 2013 21:01
0 0 Atbildēt

Ilzīt, gan jau ir arī kāds, kam Tu traucē, visiem taču nevar izpatikt, bet cerams, šis kāāds negaida kaut ātrāk Tu beigtos! ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti