Latvijas drifta braucējiem pirmā un trešā vieta "Drift Allstars" Rīgas posmā 2

 

Foto: Publicitātes foto

Nozare.lv | 3.augusts 2014 13:00

Latvijas drifta braucēji sestdien Biķerniekos izcīnīja pirmo un trešo vietu "Drift Allstars" Eiropas seriāla ceturtā posma sacensībās.

Par sacensību uzvarētāju kļuva Kristaps Blušs, bet labāko trijnieku noslēdza Edmunds Ērglis, starp kuriem ierindojās polis Bartošs Stolarskis.

Blušs un Ērglis iepriekš šosezon nebija tikuši pie seriāla kopvērtējuma punktiem. Tos pirms Rīgas posma sacensībām bija izcīnījuši Jānis Eglīte un Ingus Jēkabsons.

Uz starta Rīgā stājās visi spēcīgākie Eiropas drifta braucēji, to starpā pirmo reizi sacensībās Rīgā šosezon piedalījās latviešu labākais pilots Eglīte ar savu jauno 800 zirgspēku BMW braucamo. Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma pagājušā gada vicečempions Eglīte iepriekš solīja darīt visu, lai savu fanu priekšā uzvarētu un pietuvotos kopvērtējuma līderiem.

Eglīte sestdienas sacensībās netika tālāk par labāko astoņnieka braucienu, kurā zaudēja Stolarskim.

Biķernieku trasi ārzemju piloti uzskatot par īpaši ātru un bīstamu, bet pērn tur otro vietu izcīnīja pašmāju braucējs Ingemārs Jēkabsons.

Pagājušajā gadā "Drift Allstars" seriāla Rīgas posms pulcēja 37 dalībniekus, tomēr uz šo gadu tika gaidīts, ka dalībnieku skaits varētu pārsniegt 40 pilotu atzīmi. Bez spēcīgākajiem Eiropas drifta pilotiem uz starta stājās arī visi labākie pašmāju braucēji, jo vienlaikus tika aizvadīts arī Latvijas "Pro" drifta čempionāta piektais posms.

Latvijas čempionāta posma ieskaitē labākais bija Ērglis, kuram sekoja Ivo Cīrulis un Eglīte.

 
Visi komentāri
 
NoDrift 3.augusts 2014 17:47
1 0 Atbildēt

Kapēc gan mūsējie nevarētu aizbraukt uz D1 sacīkstēm un paņemt pirmās vietas,kā viņi vienmēr to izdarījuši LV? Neko jau negribas domāt, bet pašmāju trasē latvieši vienmēr uzvarējuši pat spēcīgākus konkurentus....

r 5.augusts 2014 11:35
1 0 Atbildēt

kam tas drifts-tripts vajadzīgs.luņi kas paši neko nemāk un nav radījuši viekārši lauž citu radītas vērtības

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti