Haralds Šlēgelmilhs Silverstonā divreiz uz pjedestāla 3

 

Foto: Publicitātes foto

Marta Kaktiņa | 25.maijs 2015 6:35

Latvijas autošosejas sportists Haralds Šlēgelmilhs kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu 24. un 25.maijā Laborghini Blancpain Supertrofeo čempionāta posmā Silverstonas trasē divreiz kāpa uz pjedestāla.

Latvijas autošosejas sportists Haralds Šlēgelmilhs kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu 24. un 25.maijā Laborghini Blancpain Supertrofeo čempionāta posmā Silverstonas trasē divreiz kāpa uz pjedestāla, abās sacensību dienās izcīnīto trešo vietu PRO-AM* komandu ieskaitē.

Pirmajā braucienā, kas norisinājās sestdienā, Šlēgelmilhs pēc kvalifikācijas startēja no trešās pozīcijas, visa brauciena laikā atrodoties starp trīs ātrākajiem pilotiem un noslēdzot savu braucienu līdera pozīcijā. Pēc pilotu maiņas, Šlēgelmilha ekipāža finišēja 9.vietā kopvērtējumā un izcīnot 3.vietu PRO-AM komandu ieskaitē.

Foto: Publicitātes foto

Svētdienas braucienā Šlēgelmilha ekipāža startēja no 19.vietās, kā pirmais pilots sacensības uzsāka Stepanovs. Pēc 20min sacensības pārņēma Šlēgelmilhs, kurš no 20. vietas spraigā un sev raksturīgā straujā braukšanas manierē izcīnīja 8. vietu kopējā ieskaitē, bet PRO-AM komandu klasē otro dienu pēc kārtas - 3.vietu.

„Aizvadījām spraigu un produktīvu nedēļas nogali Silverstonas trasē, kurā šīs man bija pirmās sacensības. Trase pēc konfigurācijas ir sarežģīta un prasa augstu tehnisko izpildījumu. Pateicoties vairākām ļoti ātrām trases daļām, kas atbilst manam braukšanas stilam, šajā trasē varēju parādīt ļoti labu sniegumu. Pirmajā sacensību dienā, cīnoties par TOP3 pozīcijām, pārliecinoši varēju pierādīt savas spējas būt ātram un cīnīties līdzvērtīgi ar PRO ieskaites braucējiem.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt otrajā sacensību dienā gan daļēji lietainie laikapstākļi, gan 20. starta pozīcija padarīja braucienu izaicinošu un nervus kutinošu līdz pat pēdējām sekundēm. Analizējot sacensību otrās daļas apļa laikus, trasē viennozīmīgi biju viens no ātrākajiem, teju katru apli veicot ātrāk nekā sacensību līderis soms Patriks Kujala. Gan es, gan komandas biedri ar sasniegtajiem rezultātiem esam gandarīt – abas dienas izcīnījām pozīcijas uz pjedestāla! ” stāsta Haralds Šlēgelmilhs.

Nākamais Lamborghini Blancpain Supertrofeo čempionāta posms ir paredzēts Francijā, Paul Ricard trasē, 20.-21.jūnijā.

Foto: Publicitātes foto

Par Lamborghini Blancpain Super Trofeo Eiropas čempionātu

Čempionāts aizsācies 2009.gadā, un tas tiek uzskatīts par pasaules ātrāko zīmola trofejas izcīņu. Eiropas ieskaiti veido seši posmi F1 trasēs – Monza (IT), Silverstone (UK), Paul Ricard (FR), SPA Francorchamps (BE), Nürburgring (DE) un Sebring (US), kur norisinās arī čempionāta pasaules fināls. Katrs čempionāta posms sastāv no diviem 50min braucieniem. 2015.gada čempionātā startēs vairāk nekā 30 līdzīgas tehniskās speicifikācijas Lamborhini Huricán ST automašīnu ekipāžas.

 
Visi komentāri
 
LMT 26.maijs 2015 16:21
1 0 Atbildēt

Oho, plātīzeris ar kartona kausu dabūjis!

Crankshaft 26.maijs 2015 16:50
0 0 Atbildēt

LMT

Oho, plātīzeris ar kartona kausu dabūjis!

=============

Nu , plātījies, atšķirībā no tevis viņš nav,

braukt Haris spēj ļoti ātri. :-) Un par kartona kausu tu

arī būsi sapinies savā "eksperta" meistarībā. :-)))))))

Svetdien nesanāca paskatīt TV, paskatīju to sacīksti

vakar - jāsaka, Haris gāza vienkārši ekselenti! :-) Žēl,

ka viņa partneris / naudas avots ir tik lēns, būtu otrs

tāds, kā Haris, ekipāžai cenas nebūtu! :-) lai nu kā, bet, prasmīgi izmantojot šito seriālu, kontaktus utt., Haris

varētu iefiltrēties garo distanču sabiedrībā... :-) Tur tamā

seriālā ik pa brīžam visādi interesanti tēli parādās,

varbūt "jaunos gurķus" noskata... pat Toms Kristensens

vinu vidū ir manīts... :-0

LMT 27.maijs 2015 10:26
0 0 Atbildēt

Nu, nu! Nenoliec Mišu, lāga braucējs! Tak plātīzers jau sen ir teicis, ka F1 būtu viens no vadošajiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti