Pēc 2 gadu pārtraukuma atgriežamies Kandavas trasē 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Pro-Kart | 30.jūnijs 2016 7:05

Ceturtais, 2016.gada sezonas posms noteikti solās būt ļoti īpašs, jo pēc gandrīz 2 gadu pārtraukuma, šo sestdien – 02.07., tiksimies Kandavas trasē jeb Kandavas Kartadromā.

Jau zinām, ka pašā sezonas sākumā īsti nebija skaidrības par iespēju rīkot kādu no posmiem Kandavā, bet līdz ar vasaras ierašanos nāca lieliskas ziņas par to ka sacīkstes Kandavas trasē būs un šajā sezonā pat veselas divas.

Sestdien Kandavā aizvadīsim trešo Pro-Kart posmu, kā arī nemainīgi, paralēli tam aizvien norisinās LMT AA Kartinga kausa trešais posms. Atgādinām, ka vēl līdz trešdienas (29.06.) plkst. 24:00 aktīvi notiek dalībnieku pieteikšanās sacensībām. To ir iespējams izdarīt www.prokart.lv mājaslapā, sadaļā “Sacīkstes”. Šobrīd sacensībām pieteikušies jau 137 braucēji, no 5 valstīm. Kā arī, protams, nemainīgi paliek tas, ka visi ar sacensībām saistītie noteikumi ir atrodami sadaļā “Noteikumi”.

Šeit neliels ieskats Kandavas Kartadroma vēsturē - tā uzbūvēta 1972. gadā. 1987. gadā tika atjaunots asfaltbetona segums. 2008. gadā trase tika pilnībā renovēta, pārveidota tās konfigurācija un uzbūvēta atbilstoši starptautiskiem standartiem. Rekonstrukcijas projekta autors ir Hermans Tilke un viņa birojs Tilke GmbH, kurš ir izstrādājis vairāku Formuls 1 trašu projektus.

Aicinām sportistus rūpīgi iepazīties ar nolikumiem un dienas kārtību, ņemot vērā lielo dalībnieku skaitu lūdzam nekavēt, būt organizatoriskiem un pašiem sekot līdzi saviem starta laikiem. Brīvos treniņus trasē – ceturtdienu un piektdien organizē biedrība Pro-Kart un tie notiks no plkst. 11:00 – 20:00. Jāņem vērā, ka dalībnieku reģistrācija, tehniskā komisija sestdien, norisināsies no plkst. 8:00 – 8:30, paralēli no 8:00 – 9:00 norisināsies arī tehniskā kontrole (pa klasēm). 9:00 sāksies brīvie treniņu braucieni visām klasēm. Dalībnieku sapulc notiks plkst 8:30. Atgādinām, ka dalība sapulcē ir nemainīgi obligāta un lūdzam nekavēt! Kopējais plānotais sacensību ilgums 11.06.2016. ir no plkst. 8:00 līdz plkst.18:00. Jāuzsver arī tas, ka piedalīšanās svinīgajā Apbalvošanas ceremonijā ir obligāta, neņemot vērā izcīnītās vietas un godalgas!

Ņemot vērā karsto laika prognozi, ko sinoptiķi sola sacensību dienai, aicinām parūpēties par aizsardzību pret kaitīgajiem saules stariem nodrošinoties ar speciālajiem aizsargkrēmiem, noteikti lietot galvas aizsargcepures, kā arī uzņemt vairāk šķidruma.

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 30.jūnijs 2016 9:33
4 0 Atbildēt

Super!

Vai ir tikts galā ar trako pensionāri - protestētāju? :D

Kanibaals 30.jūnijs 2016 16:04
1 0 Atbildēt

samaksāja izpirkuma maksu

kasinsh79 1.jūlijs 2016 10:49
3 0 Atbildēt

Trase patiesībā ir kolosāla, ne tikai ideālu asfaltu, superīgiem līkumiem, bet pat nelielu augstuma starpību (kāpumu/kritumu). Reāli patika tur braukt ar kartu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti