"LMT Autosporta Akadēmijas" Skolu kartingu kausa pirmajās sacensībās uzvar Daugavpils komandu 2

 

Foto: Mārtiņš Jankovskis

LMT Autosporta Akadēmija | 8.maijs 2017 10:20

Ar startiem “ProKart kauss 2017” pirmajā posmā sākusies arī “LMT Autosporta Akadēmijas” Skolu kartingu kausa otrā sezona, un šogad projektā piedalās jau 15 mācību iestādes.

Pirmajās sacīkstes laurus plūca Daugavpils Būvniecības tehnikuma komanda, iegūstot gan “LMT Autosporta Akadēmijas” Skolu kartingu kausa 1.vietu, gan arī finišējot uz goda pjedestāla – otrajā vietā – “ProKart kauss 2017” ieskaitē.

“ProKart kauss 2017” pirmās sacīkstes norisinājās 6.maijā Madonas kartingu tra-sē. Pirms sacīkstēm komandām bija iespēja pārbaudīt savu kartingu tehnisko gatavību un aizvadīt kopējos treniņus. Tieši panākumi “ProKart kauss 2017” seri-āla sešos posmos, kā arī tehnikas sagatavotība un atbalstītāju daudzums, noteiks “LMT Autosporta Akadēmijas” Skolu kartingu kausa otras sezonas uzvarētājkomandu.

Dainars Dambergs, LMT Autosporta Akadēmijas vadītājs: “Esmu gandarīts, ka varējām paplašināt mācību iestāžu skaitu “LMT Autosporta Akadēmijas” Skolu kartingu kausa projektā no 11 līdz 15 mācību iestādēm. Redzu arī, ka jaunieši ir sasparojušies un entuziasma pilni, jo no vairākām skolām šogad sacensībās pie-dalās pat divas komandas. Īpaši atzinīgi varu vērtēt Daugavpils Būvniecības teh-nikuma komandas, kas pagājušo gadu beidza ne ar tiem labākiem rezultātiem, bet jaunieši ir centušies, gatavojušies un strādājuši, kam šogad redzam arī rezultātu - pirmā un sestā vieta Skolu kartingu kausa ieskaitē. Neapšaubāmi, priecē arī tas, ka lielākā daļa “Prokart kauss 2017” dalībnieku “TK Senior klasē” ir tieši “LMT Autosporta Akadēmijas” Skolu kartingu kausa kartinga komandas.”

Tāpat LMT Autosporta Akadēmijas vadītājs atzīmēja, ka dažas komandas nebija paguvušas sagatavoties tehniskā jomā, jo nav bijis pietiekami laika, taču jaunieši rosās un jau pasūtītas visas nepieciešamās lietas, lai uzlabotu un sagatavotu savus braucamos nākamajām sacensībām.

Komandas bija atvedušas līdzi arī prāvus atbalstītāju un līdzjutēju pulkus, un kopumā varēja just vienotības un saliedētības atmosfēru. Savas komandas jaunieši atbalstīja gan trases malās, gan palīdzot praktiski.

Nākamais “ProKart kauss 2017” posms un “LMT Autosporta Akadēmijas” Skolu kartingu kausa ieskaites sacīkstes notiks 20. maijā Ropažos, Sporta kompleksā “333”, tad 10.jūnijā Madonā, 15.jūlijā un 12.augustā Kandavā, bet pēdējās sacīkstes jeb 6.seriāla posms notiks 30.septembrī Smiltenē.

 
Visi komentāri
 
kartingists 8.maijs 2017 18:11
0 0 Atbildēt

Izlabojiet kļūdu virsrakstā.

LMT 8.maijs 2017 18:55
0 0 Atbildēt

Mani puikiņi!

PS Saradušies te visādi mūdži, būs jāmeklē cits auto portāls...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti