Botass arī nākamajā sezonā brauks "Mercedes" komandā 1

 

Foto: Ekrānbilde no Twiiter/ValtteriBottas

Nozare.lv | 29.augusts 2019 16:28

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta vadošā komanda "Mercedes" uz vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar somu pilotu Valteri Botasu.

Pēdējos mēnešos virmoja baumas, ka komandas otrā pilota lomu aiz Lūisa Hamiltona muguras varētu ieņemt francūzis Estebans Okons, tomēr "Mercedes" nolēmusi pagarināt līgumu ar 30 gadus veco Botasu.

Botass "Mercedes" vienību pārstāv divarpus sezonas, šajā laikā izcīnot piecas uzvaras, no kurām trīs gūtas šajā sezonā. Tikmēr Hamiltons šosezon ticis pie deviņām uzvarām.

Soms par Hamiltona komandas biedru kļuva pēc 2016.gada sezonas, kad pēc sava pirmā pasaules čempiona titula izcīnīšanas negaidīti par karjeras beigām paziņoja Vācijas braucējs Niko Rosbergs.

Botass F-1 debitēja 2013.gadā un kopš tā laika brauca tikai "Williams" komandas rindās. "Williams" sastāvā viņš deviņas reizes kāpa uz goda pjedestāla, bet ar "Mercedes" pirmajā trijniekā iebraucis 30 sacīkstēs.

Šosezon viņš 12 posmos iekrājis 188 punktus, par 62 punktiem atpaliekot no Hamiltona, bet par septiņiem punktiem apsteidzot nīderlandieti Maksu Verstapenu no "Red Bull" vienības.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 29.augusts 2019 17:34
0 0 Atbildēt

nav šitam bērnībā iemācījuši, ka ar pirkstu uz cilvēku rādīt nav korekti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti