Reinis Ozoliņš stāsta un rāda, kā tika uzņemts drifta video Alūksnē (+ VIDEO) 8

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 16.oktobris 2022 13:18

Drifta meistars Reinis Ozoliņš stāsta un rāda, kā notika drifta video filmēšana Alūksnē, šā gada vasarā, atklājot kā radās šis projekts, kā tas piepildījās un kādas emocijas piedzīvoja paši un skatītāji.

 
Visi komentāri
 
old school 16.oktobris 2022 14:33
4 2 Atbildēt

man savos gados tāds pasākums būtu pilnīgi vienaldzīgs, bet bērniem un jauiešiem tieši tas, kas vajadzīgs. Mazliet bēdīgi, ka saprotu tikai trešo daļu, ko Reinis saka (ak, valodiņ), bet citādi tikai uzslavas - Reinis ir sava aroda meistars, runā tekoši, bet video uzķīlēts pēc labākajiem Gymkhana paraugiem!

650 16.oktobris 2022 15:55
3 5 Atbildēt

Liekulība un Lohi, tās ir tās 2gab primāri labās lietas, kuras Latvijā vairojas bipolāri ģeometriskā progresijā.Jā.

Cerams, ka jau nākamreiz Dirfts notiks uz riņki ap Minister kabinetu un/vai Brīvības statuju.Un attiecīgi Lielrīgas apriņķa superpolicijas pārvalde pēc tam ar zobubirstēm nokasīs to šmuci no par/Lohu naudinju ieklātā assfalta.Vēlams tajā dien nakts laikā, kad vilnis/khirsis (lohtaupībass lohnolūkā) lohpilsētā ir izdzēsis ielu apgaismojumu.Jā.

Y2 16.oktobris 2022 22:20
2 2 Atbildēt

Diez vai, jo palielam kas tur tāds? Visi lauki jau tā ir izmiruši bomžmiesti ar pāris “ok turīgajiem”, Rīgu pārņem babayi, kadreizējie raliji ir tas pats kas šis sūds, neko baigi nosodošu nesaskatu, tik cik pats video baigais mēsls bija, ko cilvēki salīduši skatīties, kad pa Liepāju gasēja tad bija labāk, šeit jau dziļāki lauki un kā govis pie siles visis sastājušies, no otras puses figviņzin, kā tur viss tika organizēts, kārtots…

650 17.oktobris 2022 0:17
2 2 Atbildēt

Ā, nu tad jau pie viena paskaidro,KĀ šis te balalagāns (uz Allūksnes Mēēra paersonīgās koplietošanās virsmas notikušais) "labvēlīgi iespaidoja" izmirušo lauku uzplaukumu.Kā tur (tajā klajajā laukā) mums uzlabojās (dzimum)satiksme.

Un KĀ tagad turpmāk būs ar visu rangu atdarinātājiem,kuri tepat tai pašai infantilajai policijai pie degun pakaļgala bez jabkādiem pakaļapziņas pārmetumiemi sazīmē dirfta saules pat uz koplietošanass sosejām.Lai no rīta ikkatrs garām un pāri braucējs saprastu, ka tieši viņš te ir tas Lohs.

Un KĀ (mums,tagad) būs ar to smirdīgi demonstratīvi liekulīgo tendenci, kā šī pati drošsirdīgā orgānizācija tērē koplietošanass resursus, lai jaunāko laiku ikdienā izjājātu jebkuru Bandītu, kurš tā passtraujāk ir uzdrošinājies "uzsākt",vai ziemas šļurā kaut kur drusciņ "passlīdēt".Kā turpmāk būs ar visu (atlikušo) tukšo laukumu un/vai aizsalušo ezeru slīpētājiem.Jā.

Kā tas viss varētu būt "kārtots"- tā, kā jau Parassti.Lai Lohi priecātos un nesaprastu "kā".Cerams,ka nākamais MonteKarla tiks sarīkots stacijass laukumā.Salūta vietā, par/godu LR 111tajai dz.dienai.

Kā arī, arī pats video materiāls nepārprotami liecina/par dirftēšanās sporta labvēlīgo ietekmi/uz (izmirstošās) latviešu valodas plaukstošu uzplaukumu.P-zec un/vai kā b-tĀns man iep-isa paka/kaļā, tas ira gana Audzinoši.Kur nu vēl, ja idejiski salīdzināt piemēram ar šādu (sabiedrībai kaitīgu) videomateriālu: www.delfi.lv/auto/motorusp....d?id=54844800

Y2 17.oktobris 2022 11:15
2 0 Atbildēt

Palielam jau neko un nekas tur neuzlabo, parasts šovs un visticamāks Alūksnes mēris ir “pietuvināts” tam kokapstrādes uzņēmumam un tā ir vienkārši reklāma.

Es gan baigi nesekoju driftam utt,. Bet noskatoties video šķita, ka pilots ir neliels dārzenis, tā viņa valoda utt., diezgan drausmīgi- bet nu jāsaprot tas, ka driftsbpēc būtības ir viens no bomzīgākajiem autosportiem.

Kas attiecas uz atdarināšanu, tad nu tur neko nepadarīs, tā ir bijis vienmēr, arī tolaik kad ralijs bija populārs, tad visi atdarināja to un pirka quatras priekš zeminiekiem, centās idzīvot neaptinoties ap koku, drifts tādā ziņā ir krietni drošāks, nu vismaz pašam braucējam.

Principā piekritu, ir sviests tas viss.

650 17.oktobris 2022 14:08
0 0 Atbildēt

Nujajā, tā varētu būt,-jo vairāk lohu piedalās pasākumā, jo vērtīgāka reklāma.Veselajam saprātam te nav nozīmes.Audzināšanas nolūkā jauniešu "elkiem" ir atļauts gandrīz pilnīgi viss.Pag, drīz taču būs materiāli, kur varonīgā milicija gulēs kārtējajos krūmos un čekos, kā (mums) uzvedās tie potenciālie atdarinātāji.

Sašvīkotais assfalts uz 6joslu šosejas vai kkur tur mūkusalas aplī- tas ir simboliski

Drifts 18.oktobris 2022 11:52
3 1 Atbildēt

Lohiem lohu problēmas.

Lauki izmirst - slikti. Laukos uztaisa drifta pasākumu - slikti. Saulains laiks - slikti, lietus - slikti. Tak ko jūs varat ņemties, ja čalies ar savu miseni dragā pa lauku ielām? Kuram tas vispār piss ko viņs tur dara?

Lai tak čalis izklaidē lauku cilvēkus. Viņiem prieku arī dzīvē vaig

Pāvels K. 18.oktobris 2022 12:11
2 3 Atbildēt

Šmulis pidars tu esi

Pats neveiksminieks pa dzīvi bet dirš te veiksmīgam drifterim kko. Miegs nenāk ka nakts vidū jāraksta kkāda zaraza un jāapkauno sevi? Dalbajobs

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti