Japāna ziņo par pirmo ar "Pokemon Go" saistīto nāves gadījumu 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 25.augusts 2016 7:50

Japānā "Pokemon Go" spēlējošs šoferis izraisījis autoavāriju, kurā gājusi bojā sieviete un vēl viena sieviete smagi ievainota.

Avārija notikusi otrdienas vakarā Tokušimā, Šikoku salā. Šis ir pirmais nāves gadījums, kas Japānā saistīts ar populāro aplikāciju.

"Pokemon Go" ir jaunākā papildinātās realitātes versija populārajai videospēļu sērijai, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt "PokeStop" jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multeņu monstriņus un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem.

39 gadus vecais šoferis pēc negadījuma tika aizturēts un policistiem atzinies, ka braucot spēlējis "Pokemon Go", vēsta ziņu aģentūra "Kyodo News".

Policija otrdien paziņoja, ka Japānā kopš aplikācijas izlaišanas jūlijā reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kas saistīti ar "Pokemon Go" spēlēšanu.

Japāna ziņo par pirmo ar "Pokemon Go" saistīto nāves gadījumu.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 25.augusts 2016 12:32
5 1 Atbildēt

Latvijā nevar arī spēlēt

anonimikis 25.augusts 2016 11:34
4 0 Atbildēt

atslēdz AR un vari mest pokemonam pie jebkāda ātruma. Paspēj tik uzspiest tam, kad parādās ietekmes zonā.

anonimikis 25.augusts 2016 10:57
2 0 Atbildēt

Noteikumi jau aizliedz tikai runāt pa telefonu, par spēļu spēlēšanu nekas nav teikts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 4

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti