"Pokemon Go" spēlējošs šoferis Japānā sabrauc deviņus gadus vecu zēnu 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 28.oktobris 2016 10:38

Satiksmes negadījumā Japānas centrālajā daļā dzīvību zaudējis deviņus gadus vecs zēns, kuru sabrauca kravas automašīnas vadītājs, kurš pie stūres spēlēja populāro viedtālruņu spēli "Pokemon Go", ceturtdien paziņojušas varasiestādes.

36 gadus vecais šoferis tika aizturēts trešdienas vakarā pēc tam, kad viņa vadītais transportlīdzeklis Ičinomijas pilsētā, Aiči prefektūrā, bija uzbraucis zēnam, kurš šķērsoja ielu, pavēstīja policija.

"Es neskatījos uz priekšu, jo braucot spēlēju "Pokemon Go"," viņš atzinis policijai.

Tas Aiči prefektūrā ir otrais nāves gadījums, kas saistīts ar šo spēli, kopš tā jūlijā parādījās Japānā, liecina policijas rīcībā esošā informācija.

"Pokemon Go" ir jaunākā papildinātās realitātes versija populārajai videospēļu sērijai, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt "PokeStop" jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multeņu monstriņus, un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 28.oktobris 2016 13:09
0 0 Atbildēt

Go+ vajag pirkt autobraucējiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 8

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti