Atcelti ar "ss.lv" saistītiem uzņēmumiem piemērotie nodrošinājumi 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no ss.com

Nozare.lv | 23.augusts 2017 15:00

Nodrošinājumi pieciem uzņēmumiem, kuros viens no līdzīpašniekiem ir sludinājumu portāla "ss.lv" līdzīpašnieks Juris Līnis, 21.augustā ir atcelti, liecina "Firmas.lv" informācija.

Līnis iepriekš aģentūrai LETA norādīja, ka šie nodrošinājumi tikuši piemēroti tādēļ, ka Valsts valodas centrs (VVC) uzlicis soda naudu 70 eiro apmērā un nav saistīti ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) un "ss.lv" strīdu par informācijas sniegšanu un sacīja, ka VVC piemērotā soda nauda ir samaksāta. "Līdz ar to šie nodrošinājumi tiks atcelti," sacīja Līnis.

Kā ziņots, pieciem uzņēmumiem, kuros viens no līdzīpašniekiem ir Līnis, 15.augustā tika piemēroti nodrošinājumi.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, kā nodrošinājums tika piemēroti aizliegumi atsavināt kapitāla daļas, mainīt kapitāldaļu nominālvērtību un veikt darbības, kas samazina Līnim piederošo daļu vērtību, kā arī aizliegums reģistrēt komercķīlas uzņēmumiem SIA "Internet" un SIA "SS", kuri saistīti ar sludinājumu portālu "ss.lv" darbību, kā arī uzņēmumiem SIA "Enio", SIA "Multisistēma Rīga" un SIA "Octa".

Visus šos nodrošinājumus 15.augustā piemēroja zvērināta tiesu izpildītāja Aiga Augustova.

Līnim pieder 50% kapitāla daļu uzņēmumos "Internet", "SS", "Octa" un "Multisistēma Rīga" un 10% kapitāldaļu uzņēmumā "Enio".

Vēl Līnim pastarpināti caur uzņēmumu "Octa" pieder kapitāldaļas SIA "Loču nams", kurā 50% kapitāldaļu īpašniece ir "Octa" un SIA "Skrūves visiem", kuras 66,67% kapitāldaļu īpašniece ir "Octa". Šiem uzņēmumiem nodrošinājumi netika piemēroti.

Uzņēmumiem "Internet", "SS" un "Enio" viens no pamatdarbības veidiem ir interneta portālu darbība. "Enio" nodarbojas arī ar datoru un perifēro iekārtu remontu. "Multisistēma Rīga" nodarbojas ar datoru un programmatūras mazumtirdzniecību specializētajos veikalos, bet "Octa" izīrē un pārvalda savu vai nomāto nekustamo īpašumu.

"Internet" šis bija jau otrais aktuālais nodrošinājums, jo iepriekš 4.augustā uzņēmumam jau piemērots aizliegums reorganizācijai un dalībnieku maiņai. Pārējiem uzņēmumiem šis ir vienīgais piemērotais nodrošinājums.
Pēc VID pieprasījuma "ss.lv" domēna vārds augusta sākumā tika atslēgts. VID nolēmis apturēt portāla "ss.lv" darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar "ss.lv" īpašniekiem saistītā uzņēmuma "Internet" saimniecisko darbību. "Internet" 1.augustā pieņemto VID lēmumu par "Internet" saimnieciskās darbības apturēšanu 3.augustā ir pārsūdzējusi VID ģenerāldirektorei Ilzei Cīrulei.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.augusts 2017 15:25
2 6 Atbildēt

Labi vien ir, ka šo krievu kantori aizklapēja.

Ddrift 24.augusts 2017 13:00
0 0 Atbildēt

Kas tur labs, tieši kur tev labums no tā?

Anrī 24.augusts 2017 22:24
0 0 Atbildēt

2 viencexperc: Sūdīgs tu esi eksperts, galīgi "nešarī"

Lūk arī ir perfekta biznesa paraugstunda un laga mācība tiem kam ir vai arī grib taisīt biznesu. Nevajag. Vienkārši nevajag. Vismaz ne šeit.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti