Kā gūt panākumus internetā? Festivālā “HyperTown Riga” pieredzē dalīsies populārākie pašmāju jūtūberi 3

 

Foto: Publicitātes attēls

HyperTown Riga | 23.maijs 2018 9:21

Kā gūt panākumus internetā un pelnīt? Kā likt desmitiem tūkstošu cilvēku skatīties tavu video? Kur slēpjas Latvijas jūtūberu panākumu atslēga?

Atbildes uz šiem jautājumiem sniegs un savā pieredzē festivālā “HyperTown Riga”, kas jau šajā nedēļas nogalē – 26. un 27. maijā - notiks izstāžu hallē Ķīpsala, dalīsies populārākie un veiksmīgākie pašmāju YouTube satura veidotāji. Vairāk nekā divdesmit zināmākie interneta straumēšanas elki un vlogeri – FunFaceTV, UldonsTV, Foch, Maks Tyson (БАНКОМАТ), Kntent, Latvian Boss, The GrianD, Ozzy Channel, Joret, GeneralOrgazm, Mouz TV, Kristofera dzīve, Skolēna Sapnis un citas personības, kuri kopā spējuši piesaistīt vairāk nekā 900 000 sekotāju, festivālā vadīs īpašas meistarklases un dalīsies pieredzē, ar kādiem paņēmieniem uzrunāt mūsdienu interneta lietotājus.

Latvijas jūtūberu kopiena nav iedomājama bez ietekmīgākā YouTube kanāla FunFaceTV. Tā veidotājus, līdzās citiem vadošajiem video satura radītājiem, kas spējuši savākt neticam lielu sekotāju skaitu, būs iespējams satikt festivālā “HyperTown Riga”. Kanāla pirmsākumi meklējami 2011.gadā, kad skatītāji ieinteresējās par FunFaceTV komiskajiem video klipiem. Ar laiku kanālu papildināja arī cita veida video, taču savu zvaigžņu stundu tas piedzīvoja pateicoties asprātīgiem izaicinājumiem un “geiminga” saturam.

Ikvienam būs iespēja aci pret aci sastapt arī interneta vidē populāro UldonsTV kanāla veidotāju, kurš sekotājus uzrunā ar sev aktuālām tēmām – piedāvā dažādu produktu testus, sniedz ieskatu ceļojumos, kā arī rāda tiešraides jeb “strīmus”, kurā spēlē populārākās videospēles. “Kad biju savācis 3000 sekotāju, mani uzaicināja uz interviju radio, kur runājot par nākotnes plāniem, atklāju, ka mans sapnis ir sasniegt 10 000 abonementu. Un ja to izdarīšu, nolēkšu ar izpletni. Tagad ir pagājuši jau vairāk nekā 3 kopš darbojos “youtubā” un esmu sasniedzis jau 44 000 abonentu un turpinu mācīties, meklējot arvien jaunas idejas, kas varētu patikt skatītājiem,” par savu pieredzi stāsta UldonsTV. Viņš savu karjeru sācis iedvesmojoties no kolēģu - FunFaceTV - asprātīgajiem video, bet īpaši strauji Uldona veidotais kanāls sāka attīstīties pēc leģendārā "Burger Challenge" filmēšanas.

Tāpat “HyperTown Riga” programmu papildinās vlogeris un Instagram personību ar 408 tūkstošiem abonētāju YouTube un vairāk kā 100 tūkstošu sekotājiem Instagram. - Makss Tyson (БАНКОМАТ). Maks pārsvarā veido dzīvesstila vlogus, intervijas ar slaveniem un pazīstamiem cilvēkiem un reakcijas video uz dažādām neparastām lietām. Pieredzē dalīsies arī Foch – straumēšanas portāla Twitch un YouTube personība, kas šajā jomā darbojas jau vairāk kā četrus gadus un pazīstams ar savu tiešumu un reizēm skarbo viedokli. Viņa panākumu atslēga ir visā pasaulē populārā spēle “World of Tanks”, kuru viņš spēlē tiešraidē, taču nereti Foch mēdz “pārslēgties” arī uz citām spēlēm.

Interesanti, ka “HyperTown Riga” laikā jūtūberi ne tikai vadīs meistarklases, bet arī piedalīsies īpašā turnīrā, kura laikā tiks noskaidrots labākais online spēlētājs vadošo e-personību vidū. Tāpat notiks strīmeru orientēšanās sacensības un foto cīņas blogeru vidū, norisināsies arī skatītāju viktorīnas ar lieliskām balvām, kur kvēlākajiem jūtūberu faniem būs iespēja pierādīt, cik daudz viņi zina par saviem elkiem.

 
Visi komentāri
 
N 23.maijs 2018 11:45
0 0 Atbildēt

Pirmo reizi dzirdzu par šādiem personāžiem.

ZB 23.maijs 2018 12:01
0 0 Atbildēt

Es arī pirmo reizi un pat ieguglēju Uldons.TV - izrādās šis tipiņš sasmērējies tā, ka tālāk vairs nav kur, bet, kas interesanti - par ekspertu tak der

atrabotka 23.maijs 2018 11:53
0 0 Atbildēt

Kādā sakarībā šī ziņa ir auto portālā? Kapēc man kas tāds būtu jāzin?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti