“Sputnik Latvija” tekstus izplata anonīmo “Facebook” lapu tīkls (+ VIDEO) 4

 
iAuto | 26.novembris 2018 11:51

Vairāki tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas uzskata, ka seko kādai izklaides lapai, bet īstenībā tiek iepazīstināti ar Krievijas valdības uzdevumā veidoto saturu.

Tas ir viens no Krievijas propagandas izdevuma “Sputnik” tīkiem, kas ļauj tam izplatīt savus materiālus. Kā strādā šāds tīkls un kāda ir Krievijas valsts informācijas aģentūras “Rossija Segodnja” atzara “Sputnik” stratēģija Latvijā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.novembris 2018 15:43
5 1 Atbildēt

Tāpēc tik daudz pamuļķu mūsu valstī.

Kad saku faktu, ka Krievijas budžets ir mazāks nekā Zviedrijai, neviens netic. Jo kā tā var būt - ir ieborēts smadzenēs, ka Krievija ir superdzeržava. Tāpat, neviens netic, ka pat Meksikai budžets lielāks...Spānijai.

..

Bet visā tā smadzeņu skalošana ir domāta, lai Krievija varētu pastāvēt. Bez meliem jau sen visi oligarhi sēdētu cietumos, bet Punduris zoodārzā - izlikts apskatei.

Bet tagad - 80 procentu Krievijas iedzīvotāju domā, kā dzīvo bagātā valstī...kā jāpaciešas, jo viss būs labi.gadu...divus...piecus....kamēr amerika izjuks un Eiropa nosals bez gāzes... varbūt desmit gadus...bet jāpaciešas. Bet Baltijas valstīs, Polijā un citviet domā, ka Krievi var iekarot visu pasauli...tas nekas, ka visi ieroči ir būvēti ar jau norakstītām rietumu tehnoloģijām.

felix65 27.novembris 2018 7:34
0 0 Atbildēt

Jobanā orda! Bez meliem un vardarbības nu nekā.

Pļurkt 28.novembris 2018 7:18
0 0 Atbildēt

Pašā Kreivijā Ķiseļovu vispār gandrīz neviens neskatās!

Taču Putleram ir vajadzīga gorlopanu armija ārpus Krievijas, lai būtu kas taisa nekārtības.

Kanibaals 28.novembris 2018 8:41
0 0 Atbildēt

Kā ta neskatās, ir taču tik laba sajūta klausīties, kādā varenā valstī dzīvo. Pašapmāns.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti