"Twitter" kopš nonākšanas Maska īpašumā atstājuši 80% darbinieku 9

 

Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 21.janvāris 2023 9:22

Sociālā tīkla uzņēmumu "Twitter" ir atstājuši 80% darbinieku, kopš par šī uzņēmuma īpašnieku kļuva miljardieris Īlons Masks, ziņoja ASV telekanāls CNBC, atsaucoties uz "Twitter" iekšējo ierakstu datiem.

Pirms Maska atnākšanas uzņēmumā bija aptuveni 7500 darbinieku, bet tagad tur strādā apmēram 1300 cilvēku, no kuriem mazāk nekā 550 ir pilna laika inženieri.

Masks arī piesaistījis darbam "Twitter" apmēram 130 cilvēku no citiem saviem uzņēmumiem, tai skaitā no "Tesla", "SpaceX" un "The Boring Co.". 

Kāds bijušais "Twitter" inženieris atzina, ka uzņēmumā palikušie inženieri ir ļoti noslogoti un viņiem būs grūti nodrošināt sociālā tīkla darbību, kad tam tiks pievienoti jauni produkti. 

"Twitter" uzticības un drošības komanda, kas izsaka ieteikumus par sociālā tīkla politiku, dizainu un produktu izmaiņām ar mērķi garantēt visu lietotāju drošību, ir samazināta līdz mazāk nekā 20 pilna laika darbiniekiem. 

Sociālā tīkla iekšējie ieraksti liecina, ka "Twitter" ir arī aptuveni 1400 nestrādājošu darbinieku, kas vēl saņem atalgojumu, bet kuru atgriešanās bijušajā darbā vairs nav gaidāma. 

"Twitter" Maska vadībā ievērojami samazināja darbinieku skaitu gan ar masveida atlaišanām, gan ar pārmaiņām, kas pamudināja daudzus aiziet. Viena no šīm pārmaiņām bija atteikšanās no attālinātā darba, kas tika ieviests iepriekšējā "Twitter" vadītāja Džeka Dorsija laikā.  
 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
MMX 21.janvāris 2023 23:01
5 0 Atbildēt

Iedomājaties matemātiku - aiziet 80% darbinieku, bet tas praktiski neietekmē Twitter darbību. Tas ir pipec kāds liekēžu bars tur bija saražots

650 22.janvāris 2023 22:12
2 0 Atbildēt

Viss ok, 80/20 (20/80..). Intereassanti būtu arī (pie 1na) "uzzināt",kuŗš (mums,L.....) nosaka "darbavietu" skaitu LVijas ierēdņu armijā.

viencexperc 24.janvāris 2023 5:02
1 0 Atbildēt

sociālisma idejas

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti