BMW vadītājs „pārmāca” Ford (+ video) 22

 
iAuto | 29.jūlijs 2013 15:47

BMW vadītāja "paraugstunda" noved pie smagas avārijas.

Interneta portālā Youtube ievietots video no Krievijas, kurā redzams ar ko beidzas agresīva BMW X5 vadītāja izrēķināšanās ar viņaprāt pārāk lēni braucošu Ford stūrētāju. Video reģistratorā ierakstītā incidenta autors raksta, ka, pa kreiso joslu braucošais Ford līkumā nedaudz piebremzējis. BMW X5 vadītājs to uzskatījis par izaicinājumu un nekavējoši meties atmaksāt "pāridarījumu," apdzenot Ford pa labo pusi un mēģinot nobremzēt tā kustību. Cik var redzēt no ierakstītā materiāla, pēc avārijas BMW no notikuma vietas aizbēg.

 
Visi komentāri
 
x 29.jūlijs 2013 16:57
2 0 Atbildēt

Vispār jau Fords brauca tizli, tas līkums nebija tāds, lai tur būtu jābremzē, un kurš vispār braucot pa šoseju spaida bremzes?

Nu bet BMW vispār līmenī - ko tu stulbam padarīsi...

Nortel 29.jūlijs 2013 17:34
1 2 Atbildēt

Bmw visu izdarīja pareizi. Apsteidza un atguva savu joslu. Ford vadītājs jau izskatījās pēc tā, kam nagla pakaļā un vajag savu taisnību izcīnīt.

solaris 29.jūlijs 2013 17:47
1 0 Atbildēt

Ja apsteidzi (nu ok, kaut pa labo pusi) un atguvi savu joslu, nu tad arī proties godu un brauc ātrāk par apsteigto - ja jau tik ļoti steidzies, ka spiedi pakaļā bez normālas distances, tad arī vajag tālāk braukt, nevis spiest uz bremzēm.

Reiz man bija gadījums - brauc rindā kādi četri auto, viens bembis apdzen visus un priekšā rindai piebremzē (bez vajadzības, tur bija taisns tukšs ceļš), acīmredzami tikai ar mērķi pārējiem nodemonstrēt, ka viņš brauks pirmais. Kad man apnika vilkties tai rindai aizmugurē uz apt 80 km/h, es drošā ceļa posmā apdzenu. Nu lūk, kad esmu nonācis blakus tam bembim, šis uzdod gāzi, burtiski traucē apdzīšanu. Man jau pretī viens nāk, a bembistam pofig, viņam jāapliecinās. Kad strauji paātrinoties aizgāju viņam tomēr garām, viņš vēl man uztaurēja aiz dusmām.

Arī teiksi, ka viņš visu pareizi izdarīja.

solaris 29.jūlijs 2013 17:51
1 0 Atbildēt

Pēdējais teikums bija domāts jautājums 'Nortel', kurš uzskata, ka tikai BMW var ātri braukt.

bumers 29.jūlijs 2013 20:58
0 1 Atbildēt

Ātri var braukt arī ar citām mašīnām, bet nemaisoties BMW pa kājām.

solaris 29.jūlijs 2013 21:19
3 1 Atbildēt

Tas tāpēc, ka BMW vadītāji prot labāk par citiem braukt?

www.youtube.com/watch?v=t8Oc-XbvxQA

solaris 29.jūlijs 2013 21:24
3 0 Atbildēt

Šitas gadījumā neesi tu, "bumer"?

www.youtube.com/watch?v=m9BPT_4-Qo4

solaris 29.jūlijs 2013 17:20
9 1 Atbildēt

Gan jau Ford vadītājam nevis līkums traucēja, bet nepatika, ka BMW min uz papēžiem, neievērojo distanci, tāpēc bikiņ uzsita uz bremzēm.

Taču vispār es arī kļūstu piesardzīgs, ja tuvumā brauc kāds BMW - tāds priekšstats izveidojies, ka tajos pie stūres sēž galvā ķerti cilvēki. Piedodiet par atklātību.

solaris 29.jūlijs 2013 17:22
1 1 Atbildēt

par to galvā ķeršanu gribēju rakstīt rupjāku vārdu, bet nu jūs jau sapratāt

viesturs 29.jūlijs 2013 17:24
1 0 Atbildēt

Divi dumi satikās un ... kā parasti

Nortel 29.jūlijs 2013 17:31
3 5 Atbildēt

Forda vadītājs pats vainīgs. Cēla baļķi, ko nevar panest...

solaris 29.jūlijs 2013 17:54
1 0 Atbildēt

Nupat ziņās aptuveni par to pašu tēmu:

www.tvnet.lv/zinas/mobilai...rauceju_celina

GB12 29.jūlijs 2013 18:47
1 0 Atbildēt

Vispār jau tas bija X3, nevis X5, bet tas nu tā... :)

xx 29.jūlijs 2013 19:28
2 0 Atbildēt

taisnība nav nevienam no viņiem, gribētos jau pažēlot ford, kā cietušo, tomēr viņam nevajadzēja eskalēt konfliktu - pats cieta un tāpat neko nepierādīja. Sliktākais, ka bmw pameta avarējušo cilvēku, tas vienkārši ir nepiedodami...

bums 30.jūlijs 2013 8:24
0 1 Atbildēt

Ne jau pārmāca, bet mēroties ar savu īso prātiņu izraisa avāriju ar smagām sekām. Labi, ka ir liecinieka video ar visu labi saskatāmu un bemberists vairs pie stūres nesēdīsies! Tagad tādus pie mums sūtīs pie psihologa un vajag!

subaru 30.jūlijs 2013 8:40
3 0 Atbildēt

a kas ? grūti palaist skrējēju ... pavācies malā, skrējējs aizlido garām un kārtojies atkal kreisajā un brauc ... nākamo skrējēju atkal tāpat palaid ... kāpēc jāierubī auns savā galā un jāmēģina kādam norādīt kā braukt ?

Principā pie situācijas vainīgs ir pats fordists. Nesaku, ka apbraukt un mest pa nažiem ir pareizi, bet ja fordists būtu cienījis citus satiksmes dalībniekus un viņu intereses, tad konflikta nebūtu.

Es visai bieži speciāli pārkārtojos pa labi (kaut labajā pusē ir satiksme), lai palaistu tos, kas no mugurpuses skrien.

P.s. - kreisajā joslā braucu, ja pārvietojos ātrāk par pārējo plūsmu un labā ir aizņemta ... (parasti tas ir ap 100 km/h)

GB12 30.jūlijs 2013 9:08
2 0 Atbildēt

Vispār jau noteikumi nosaka, ka jāturas ir pēc iespējas tuvāk labajai malai. Arī Latvija ir pilna ar tādiem auniem, kas, piemēram, pa jūrmaleni iekrampējušies stūrē sēž ar saviem 80-90.

ezs 30.jūlijs 2013 13:05
2 1 Atbildēt

Vispār ford vadītājs izpildījās kā mudaks - 1. nepārkārtojās, lai palaistu pa kreiso joslu ātrāk braucošo; 2. samazināja ātrumu līdz labajā pusē braucošā auto ātrumam; 3. kad BMW pārkārtojās labajā joslā un sāka apsteigšanu, atkal strauji palielināja ātrumu. Vienīgais BMW jauda un dinamika bija labāka un tas tika garā un, protams, pirmklasīgi nodemonstrēja to, ko BMW vadītāji šādos izaicinājuma brīžos visbiežāk izdara. 4. - forda iespējas un vadītāja iemaņas asi bremzējot un izdarot manevru nolika visu pa savām vietām. Atzīšu, ka pelnīti..

Palaidniex 30.jūlijs 2013 22:15
0 0 Atbildēt

Vienīgā kļūda - vajadzēja likt mersim pkaļā. Noskatoties video netiktu atrast pamatojums merša bremzēšanai, kā arī tas čebukins būtu nokavējis visas savas svarīgās ģēlas, jo ar sasistu mersi tak prom nebrauktu...

Palaidniex 30.jūlijs 2013 22:17
0 0 Atbildēt

Ups, pie otra raksta bija domāts...

Laba bīve starp stūri un krēslu 30.jūlijs 2013 22:54
0 0 Atbildēt

Nu pats vidaks,ok BMW vainīgs,jo bremzējot priekšā avarē Fords,bet paskatamies,cik ātri paātrināts,tas pats fords,kad tiek garām,blakus joslā esošai mašīnai,kā jau aukstāk koments,par baļķa celšnu.Tā kā vadītāji,ja lohs pie jebkuras auto markas stūres ir cirvis,nav ko pierādīt savu taisnību,ja nēsi paŗliecināts,ka varēsi līdz galam to izdarīt.Pats lohs un BMW patrāpijās,rezultās visiem zināms !!!

kreisā josla 31.jūlijs 2013 20:52
1 0 Atbildēt

Vai tiešām cilvēki auto vadītāja tiesības ir nopirkuši? Kāpēc jāvelkas pa kreiso rindu ar 50 km/h, ja labā josla ir brīva.Tas fords to saprata par vēlu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti