Trīs paspēj, ceturtais nē (+ video) 10

 
iAuto.lv | 11.jūnijs 2014 17:43

"Mazda" vadītājs cer, ka paspēs pārbraukt krustojumam, taču kļūdās aprēķinos (skatīt no 3:10)

 
Visi komentāri
 
asd 11.jūnijs 2014 19:53
1 0 Atbildēt

Uzreiz kā sadursme luksafors pārslēdzās uz dzeltano, tas nozīmē, ka pretī braucošais mazdai mēģināja pats pārskriet pie nu jau sarkanā.

P.S. sāciet skatīties no ~ 3:10

Kanibaals 11.jūnijs 2014 20:34
3 1 Atbildēt

Mazda jau atradās krustojumā, tātad drīkst pabeigt manevru.

Kanibaals 11.jūnijs 2014 20:25
2 17 Atbildēt

Vispār jau vainīgs tas, kas pie sarkanā lidoja pāri, lai gan redzēja tos kas nogriežas pa kreisi.

rt 12.jūnijs 2014 10:32
13 0 Atbildēt

Man bija līdzīga situācija (es biju lidotāja vietā) un par vainīgu atzina kreisā pagrieziena veicēju. Kā tieca CP-ists, tad nav svarīgi pie kādas gaismas šķērso krustojumu, labās rokas likums joprojām darbojās.

Vernons 12.jūnijs 2014 11:21
1 0 Atbildēt

Neatkarīgi no luksofora signāliem, esot krustojumā, veicot kreiso jāpārliecinās, vai josla kuru Tu šķērsosi ir brīva pietiekamā attālumā! Pie kam visiem citiem arī zaļajam degot ir aizliegts iebraukt krustojumā.

Vainīgs ir kreisā pagrieziena veicējs. Bet Tas, kurš pārkāpa ātrumu, automātiski "izbrauca ārā" no Noteikumiem un tiesā vēl nevar zināt kurš vinnēs, ja būs vienam letāls iznākums!

Tātad, veicot kreiso, palaižam visus pretī "lidojošos"!

Kanibaals 13.jūnijs 2014 3:51
0 0 Atbildēt

Videoreģistrators šādos gadījumos var pierādīt pretējo. CP strīdīgos gadījums izvērtē tā it kā luksofori nebūtu, tāpēc tā.

aaa 11.jūnijs 2014 22:03
0 0 Atbildēt

lieta tāda,ka mums valstī nāk iekšā cilvēki, kuri ņem līzingā mašīnas, kurām ir obligāti "KASKO", tad padomā tu brauc jaunā mašīnā un tev ir KASKO, tev sanāk avārija! SUPER! tu dabūsi kontā naudu 1-2 dienu laikā (ja nemaldos tik ātri). tev saremontēs mašīnu,bet ja avārija ir pasmagāka, tad tiksi pie jaunas mašīnas. Man ir bijis vienk 10tiem gadījumu, kuros čalis ar jaunu mašīnu vienk brauc ārā vietā, kur viņam ir jādod ceļš, vienk pilnīgā p*****ā, protams, būs avārija - IDEĀLI! man bija šitāds gadījums, es ar savu OCTA dabūju 2 mēnešus gaidīt, a otram nekas norakstīts LEXUS džips.

Kanibaals 13.jūnijs 2014 3:52
1 0 Atbildēt

tikai tāds sīkums, ka tā KASKO nākošreiz būs dārgāka.

Rihardamplis 12.jūnijs 2014 9:11
1 1 Atbildēt

Īsts kriecu pohrenisms un braukšanas kultūra-video redzams,ka pilnīgi neviens neapstājas pie STOP zīmes kura novietota pirms dzelzceļa pārbrauktuves! Ko tad jūs gribat,lai krustojuma izbraukšana notiktu kulturālāk?

Pilnīgs bezpriģels........

Vernons 12.jūnijs 2014 11:45
0 0 Atbildēt

Rīga, Vienības gatves un Ģimnastikas ielas krustojums, virzienā uz centru, sarkanais signāls luksoforā deg 12 sekundes, bet pretī braucošiem deg zaļais. Un šajā situācijā viens ar vieglo nolēma nogriezties pa kreisi uz "Dinazu". Beidzās ar smagu sadursmi. Un kreisais šeit vispār aizliegts, labi ka palika dzīvs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti