Panāk savu ar spēku (+ video) 18

 
iAutolv | 18.septembris 2015 16:50

Apvidus auto iespraucas joslā ar spēku, izraisot sadursmi ar video autoru. Pēdējais ir sašutis un vaicā, kurš vainīgs?

 
Visi komentāri
 
rt 18.septembris 2015 17:49
13 34 Atbildēt

Vainīgs, viennozīmīgi, video autors. Brauc kā lohs, dabūja pēc nopelniem.

trr 18.septembris 2015 18:04
5 2 Atbildēt

daļēji Tev piekrītu - nav smuki, ka apvidnieks nerādīja pagriezienu un ielīda ar spēku, taču video varēja piebremzēt - skādes nebūtu. Man uz Brīvības ielas bija līdzīga situācija, tikai es kā mazais ar Golf atrados kreisajā joslā, bet lielais dzips bija labajā - laicīgi parādīju labo pagriezienu, cerot, ka mani sapratīs un ļaus pārkārtoties (kādu gabalu priekšā bija apstājusies mašīna), taču spoguļos redzu, ka tas "tik dod virsū," protams, neiztrūka arī salūts ar tauri. Tā nu cilvēks aizsteidzās, tak netālu no Juglas savā labajā joslā arī palika, iestrēdzis ar satiksmes autobusa - acīmredzot, kāds šoreiz negribēja viņu saprast un ielaist kreisajā joslā.

Opis 18.septembris 2015 18:17
21 2 Atbildēt

rt, acīmredzot pats tā brauc, jā tāds viedoklis.

Pļurkt 18.septembris 2015 19:50
12 1 Atbildēt

A viņš ir vispār morāls kroplis!

Pļurkt 18.septembris 2015 19:42
6 0 Atbildēt

Krievlandē laikam visi ir tupi un visi kā viens domā ka ir karaļi uz ceļiem un ielām!!

Man šodien bija pilnīgi pretējs gadījums:

Izbraucu no pilsētas, uzdevu pa pederi, bet priekšā izlīda busiņš. No perderes kāju nenoņēmu, jo domāju ka busiņš arī ieskriesies, taču šis kā brauca ar 1 - 2 robu, tā brauc, bet te nerādot nekādus pagriezienus nobrauc uz apmali.

Izrādās šis redzēja ka es nevarēšu viņu apdzīt, jo no līkuma izlīda vieglais (es vēl viņu neredzu). NU es izbraucu abiem pa vidu, pamidžināju ar avarijkām, bet skatos spogulī, ka busiņš jau nogriežas pa kreisi!! Tad tāpēc šis nedeva pa pederi, bet redzot mani nosprieda ka labāk ir palaist, nekā radīt kaut kādu bīstamību!

Pļurkt 18.septembris 2015 19:49
3 0 Atbildēt

Vēl viens gadījums tai pat dienā, burtiski 2 km tālāk:

Izbraucu no meža, priecīgs salasījis svaigas sēnes vakariņām, bet skatos pretīmbraucošais greideris ieraugot mani fiksi nobrauc uz apmali. Tad pamanu, ka diezgan patālu, bet ar izteiktu cerību apdzīt greideri vālē fūra. Es nobraucu uz apmali, un fūrist pa vidu pabrauca mums garām, parādot avarijkas.

Te ir jāpiezīmē, ka piektdienas vakarā tam fūristam pretī vālē "rīdzinieku" mutulis un otra apdzīšanas reize šim laikam būtu pēc kādas stundas!!! Kurš gribētu braukt pēc greidera stundu??

p.s. tā nebūt nebija pierīga!

Andris 18.septembris 2015 20:35
31 5 Atbildēt

nu Krieviju varētu arī nepieminēt - būtu mums tik daudziem reģistratori, tici man, salasītos ne mazums līdzīgu gadījumu. Mani reizēm tracina gluži ikdienišķas lietas, piemēram, pagriezienu nerādīšana. Tikai viens piemērs: braucu pa Valmieras-Smiltenes ceļu, kā jau visi pie mums 100 km/h, spoguļos redzu - nāk Audi Q7 kādi 115-120 km/h. Tikko nodomāju, tik lepni auto tak pagriezienus nerāda, tā arī notika - šis kā izgrieza no joslas, tā arī atpakaļ iebrauca virzienrādītājus nelietojot. Numura zīme tam auto bija GI 38, vēl nospriedu: GI - tas laikam saīsinājums no "Galīgs Idiots..." Nu kas, lai zin, varbūt labs cilvēks, pieņemsim, ka auto kaimiņš bij aizņēmies:)

esr 19.septembris 2015 20:02
2 16 Atbildēt

pagriezin ir domāti lai citiem satiksmes dalībniekiem dotu skaidru priekšstatu par to ko auto tisās darīt , ja tu brauc pa taisnu pārredzamu ceļu un spoguļos redzi ka kāds tuvojas - ja nēsi galīgs pajolis tad tev jābūt skaidram ka viņš tevi apdzīs...es tok nesaprotu kāda veida orgasmu tu varu noķert ja viņš parādītu pavarotus???, es arī pagriezienus nerādu nekad tajās reizēs kad nevienam nevaru nekādā veidā patraucēt vai arī kaut minimālākajā veidā maldināt,... bet tagad zināšu ka uz ceļa ir pajoļi kuriem ir nepieciešams redzēt kā citi rāda pavarotus - laikam kaifiņš no tā kā raustās tā lampiņa..DDD

Bl*d 20.septembris 2015 16:06
8 0 Atbildēt

"pagriezin ir domāti lai citiem satiksmes dalībniekiem dotu skaidru priekšstatu par to ko auto tisās darīt" - pie tā arī paliekam, bet rociņas ir domātas, lai to pagriezienu ieslēgtu nevis tajā laikā spēlētu kabatas biljardu

ims44 19.septembris 2015 21:44
1 5 Atbildēt

andzha, cerams, ka tu guleet speesi, neraadiisies murgos Q7 bez pavarotiem:D

xxx 17.oktobris 2015 19:32
0 0 Atbildēt

Nafig vinam pagriezienu radit,ja strafes,tad strafes tapat....logiski ka vins atgriezisies josla...

Crankshaft 19.septembris 2015 9:46
4 0 Atbildēt

Nja, vakar pēcpusdienā arī tādu lohu novēroju, bija izdomājis

apgriezties no 1. (!!!) joslas uz Eksporta ielas Elizabetes stūrī... Lohs bija ar koši oranžu "sprādziens makaronu fabrikā" frizūru, atlasa biksiņās un smailpurnu "atliektajās" kurpītēs. :-))))) Auto marka? Miniet 3x, bet tas bija kabrio. ...

Viņa "mats un bilads" bija dzirdams vismaz kvartālu uz visām pusēm. Toties tik idiotisku manevru, ko izdarīja viņš, redzēju pirmoreiz mūžā! Kopš uz/no darba braucu ar tramvaju, man ir neierobežotas iespējas vērot garīgi atpalikušo izdarības uz ielām!

Brumburbaks 19.septembris 2015 11:58
0 0 Atbildēt

Atbilst "Voditj po-russki", ne esmu oriģināls, tāds ir raidījums Krievijas TV. Kādas odziņas! "Daj dorogu duraku" - gudrība vēl no pagājušā gadsimta.

GB12 19.septembris 2015 13:57
1 1 Atbildēt

Protams, vainīgs LC100. Bet... vai autoram, pat ja viņam bija taisnība, labāk palika no tā, ka ieciklējās un to LC nelaida? Zaudēts laiks, nervi utt... Ja nu vienīgi sāns mašīnai jau bija apskrāpēts un bija vajadzība uz apdrošinātāja rēķina sakrāsot... :)

Palaidniex 20.septembris 2015 18:37
0 0 Atbildēt

Ja ar šādu video, bet bez bums pietiktu, lai to isniedzot uzliktu sodu ( soda neizbēgamība veljoprojām ir sapnis), pielabotu BM klasi, ja tāda ir, bobikam - ātri vien lietas uz ielas saku sakārtoties.

Diemžēl nesodamība, čum lētaka atpirkšanās no sodiem un ieguvumi, lielaki par neērtībām dažu tipu sludināto bezkaunību uz ielas nemazinās. Tiesa aktīvi līst uz kontaktu ir vai nu stulbums, izmisums, pofigisms vai vēlme sakrāsot noskrapēto sāņu...

r 19.septembris 2015 20:59
0 1 Atbildēt

abi idioti

Crankshaft 20.septembris 2015 10:27
1 0 Atbildēt

Nja, šai gadījumā "upurim" būtu pieticis vienkārši "atmest",

nu lien tas p....s, nu, lai lien. Protams, ar skaņu / gaismas

efektiem - varbūt tam pitekantropam kāda smadzeņu šuna

tomēr aktivizēsies? Jebkurā gadījumā es neredzu racionālo graudu pasākumā: bezjēdzīga stīvēšanās ar sen aizmirstu civilizāciju izteiktiem pārstāvjiem! :-))))))))))))

BadAss 21.septembris 2015 13:28
2 0 Atbildēt

Visiem tiem, kas atbalsta domu par LC ielaišanu joslā.

Krievijā tādu nekaunīgu apdzinēju ir stipri par daudz, lai viņus brīvi laistu joslā. Korķī pavadītais laiks gandrīz jāreizina ar 2 :). Piedevām atsevišķos gadījumos var dabūt pa seju no aizmugurē braucošajiem par pārāk lielu laipnības izrādīšanu.

Nopaša pieredzes. Ja auto, kas sastrēgumā stāv aiz tevis, redz, ka Tu brīvi ielaid kādu, tad arī viņš tūlīt apsteidz vai apdzen tevi vienu pašu un prasās Tev priekšā. Ja ielaid, tad nākošais dara to pašu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti