Latvijas MINI klubs: sezonas noslēguma pasākums 2

 
3.oktobris 2006 9:29

7. oktobrī Latvijas MINI fanu klubs, noslēdzot 2006.g. vasaras automobiļu sezonu, rīko grandiozu MINI autobraucienu Rīgas apkārtnē.

Plānojamais pasākums šoreiz atšķirsies no visiem iepriekšējiem. Pirmkārt, ar jaunu viesu klātbūtni – tajā plāno piedalīties pasaulē populārākā žurnāla par mazo leģendas automobīli ar lielo vēsturi – MINIWORLD pārstāvji, kas pašlaik gatavo materiālus kā par Latvijas MINI klubu, tā arī par tā dibinātājiem un dalībniekiem.

CARNBABE4_1.jpgOktobra numurā jau bija pirmais no plānojamās sērijas raksts par vienu no spilgtākajiem Baltijā MINI automobili. Tagad notiks tikšanās arī ar pārējiem Latvijas MINI kluba dalībniekiem.

Latvijas mērogā rekordliels brauciens, kura laikā vairāk kā desmit dalībnieki paveica aptuveni 600 km garu ceļu, notika š.g. jūlijā. Viens no aktīvākajiem Latvijas MINI klubs bija arī vasaras pasākumā Jurmalā – AUTORETRO JURMALA 2006.

Tā kā MINI dzimtenes Viņas Ekselence Lielbritānijas Karaliene 18. oktobrī apciemos Rīgu, kluba biedri noteikti atzīmēs šo pasākumu klusajā pirtiņā pie dabas krūts, uzsaucot viskija glāzi par Viņas Ekselences veselību.

Pasākumu atbalsta dzelzs sliežu cilvēks – ALEX un visa caurspīdīgā tonēšanas titāns LEO'n'DARTZ.

Pārēja informācija kluba lappusē un forumā:
www.MINIFCUK.LV
 
Visi komentāri
 
212759. viesis 3.oktobris 2006 10:20
0 0 Atbildēt

Vai meitene arī piedalīdsies tusinjaa?

212765. viesis 3.oktobris 2006 10:31
0 0 Atbildēt

100% - JAA!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti