Tiek veikta Augusta Deglava ielas rekonstrukcija 1

 
15.maijs 2007 0:00

Vakar Rīgas mērs Jānis Birks apmeklēja Augusta Deglava ielas rekonstrukcijas būvdarbu vietu, lai iepazītos ar būvniecības darbu uzsākšanu Augusta Deglava ielas turpinājuma izbūvei no Baltinavas ielas līdz Kaivas ielai ar rotācijas apli.

Šobrīd jau tiek veikta Augusta Deglava ielas izbūve no Baltinavas ielas pa jaunu trasi gar Dreiliņu mikromasīvu līdz Lubānas ielai, kur būs izveidots rotācijas aplis, kur pieslēgsies A. Deglava iela, Lubānas iela, Kaivas iela un valsts autoceļš P4. 2005.gadā jau tika rekonstruēts A. Deglava ielas posms no Andreja Saharova ielas līdz Baltinavas ielai. Tā kā ir atrisināti zemju piederības jautājumi, tad šogad rekonstrukcija tiek turpināta. Tādējādi kādreizējās šaurās brauktuves vietā no Andreja Saharova ielas līdz Lubānas ielai būs plaša brauktuve, lai nodrošinātu raitu satiksmes plūsmu no Rīgas centra uz pilsētas apvedceļu.

Kā mēru informēja Rīgas domes Satiksmes departaments, A. Deglava ielas rekonstrukcijas ietvaros no šodienas pa posmiem tiks uzsākti Lubānas ielas paplašināšanas darbi no A. Deglava ielas līdz Kaivas ielai.

Lubānas ielas paplašināšanu ir paredzēts veikt divos posmos: sākumā posmā no A. Deglava ielas līdz degvielas uzpildes stacijai, pēc tam posmā no degvielas uzpildes stacijas līdz Kaivas ielai. Sakarā ar Lubānas ielas paplašināšanas darbiem remontdarbu posmā šodien no pēcpusdienas satiksme tiks organizēta pa 2 braukšanas joslām.

Rekonstrukcijas darbi tiek veikti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu.
Paredzams, ka būvdarbi tiks veikti līdz 2008.gada janvārim.
Būvdarbus veic SIA „Binders”.

Turpmākajos gados paredzēts izbūvēt arī Juglas ielas turpinājumu līdz A.Deglava ielas rotācijas aplim. Tādējādi autovadītājiem būs iespēja ērtāk apbraukt pilsētas centru un no A.Deglava ielas pa Juglas ielu nokļūt līdz pat Brīvības gatvei.
 
Visi komentāri
 
233993. viesis 15.maijs 2007 0:06
0 0 Atbildēt

njaaa... tomēr nepiespieda to večuku zemi pārdot.... :D :D :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti