Kurš būtu vainīgs, ja uz nenotīrītās Kaivas ielas notiktu avārija (+ video) 19

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 26.janvāris 2016 17:02

Rīgā ir vairākas ielas, kuras regulāri netiek pietiekamā apjomā notīrītas. Video ir filmēts šī gada 18.janvārī braucot pa Kaivas ielu virzienā uz Dreiliņu apli.

Lai brauktu pa ceļa asfaltēto daļu autovadītājiem nākas pārkārpt nepārtraukto līniju un pēc tam arī iebraukt pretī braicošajā nogriešanās joslā. Ja notiktu ceļu satiksmes negadījums, kurš būtu vainīgs šajā situācija?

Video redzamajā vietā šī problēma ir tipiska, tāpēc esam uzmanīgi!

Pieraksties uz mūsu jaunumiem iAuto YouTube kanālā un abonē to šeit >>>

Raksti komentāros par līdzīgām ielām Rīgā vai citur!

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
papinrapijs 26.janvāris 2016 20:12
24 1 Atbildēt

Video autoram rokas raustās pabraukt nedaudz (!) pa sniegu, lai varētu būt pilnvērtīgs burta kalps un braukt pa savu pusi? Tak tai pretējā joslā tikai knapi iebrauc. Un vai tad kāda problēma, ja esi nedaudz citā joslā? Ne jau par to tagad sodīs, ja reiz iela tik pavirši notīrīta. Un vai tad acu nav pierē? Vai ta neredz, ja mašīna pretī nāk un vai ta nevar izmainīties? Kas ir visiem? Tā kā pirmo reizi pie auto stūres sēdētu.

btw, situācija šāda ir praktiski uz visām Rīgas mazajām ielām, tāda aina vērojama arī uz mazāk apdzīvotajām šosejām, visur Latvijā. Vai ta katrs tagad sūtīsim video un piesārņosim internetu?

Vēl kas - sapratīsim arī kungu, kas sēd pie stūres sniega tīrītājam. Ja sniegs ir sakritis, sniega tīrītaja kungs nav supermens un līnijas neredz kā burta kalps, video autors, kas pie stūres sēž. Nu, nevar redzēt, kur ir tās līnijas, zem sniega kārtas. Labāk lai tas sniega tīrītājs izbrauc pa citu ielu, kur tas ir vairāk nepieciešams, nevis drillē pa vienu ielu simtiem reižu, lai redzētu, kur ir līnija.

Janozaurs 26.janvāris 2016 18:15
16 1 Atbildēt

Interesanti, ja stāvētu ceļa malā mašīna, un to apbraucot rastos avārija, varētu sniegt tiesā prasību ptet to, kas nepareizi stāvēja? Tādas situācijas ir bieži sastopamas.

Janozaurs 26.janvāris 2016 17:46
11 0 Atbildēt

Elementāri. Iebraukt pretējā joslā var tikai tad, ja josla brīva. Sniegs, kaķis, cilvēks, mašīna vai bedre, viss ir vienalga. Būsi vainīgs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti