Starptautiskais gada pikaps 2018 - Volkswagen Amarok (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 28.novembris 2017 10:15

Automobilis Volkswagen Amarok ieguvis titulu Starptautiskais gada pikaps 2018. Gluži tāpat kā tā priekšgājējs 2010. gadā, arī jaunais Amarok, kas aprīkots ar augsta griezes momenta V6 dzinējiem, izpelnījās auto nozares žurnālistu žūrijas simpātijas. Īpaši novērtēti arī auto ērtie sēdekļi, plašais salons un teicamās darbaspējas.

Augstākā kaluma darba zirgs

Žūrija atzina, ka Amarok iemieso teicienu “Strādā smagi, atpūties kārtīgi” un raksturoja Amarok kā “augstākā kaluma darba zirgu”. Žūrija kā sava lēmuma noteicošos faktorus īpaši izcēla vienkāršo dizainu, izcilos materiālus un apdari. Tāpat tika atzīmēts, ka segmenta standarts – plašā dubultā kabīne, kurā pietiek vietas līdz pieciem cilvēkiem, papildināta arī ar modernu dizainu. Žūrijai arī patika ergoComfort autovadītāja un blakussēdētāja sēdeklis, kā arī spēkrata astoņpakāpju automātiskā transmisija un šim segmentam plašais V6 dzinēju klāsts.

Klientiem piegādāti jau 65 200 Amarok automobiļi

Īpašu žūrijas locekļu uzmanību izpelnījās V6 Amarok standarta un bezceļu braukšanas spējas. “Dzinēja precizitāte un daudzpusība uzstāda jaunus standartus šajā segmentā. Nodrošināt veiktspēju Volkswagen automobilim Amarok V6 nesagādā nekādas grūtības. Tā plašais trīs litru TDI dzinēju klāsts ar jaudu no 120 līdz 190 kW spēj izpildīt visu klientu grupu prasības, kas saistītas ar jaudu un griezes momentu,” uzsvēra žūrija.

Otrās paaudzes Amarok ar V6 dzinēju ir ļoti populārs klientu vidū – līdz šī gada oktobra beigām Volkswagen komerctransports klientiem ir piegādājis jau 65 200 Amarok automobiļus (analoģiskā periodā pērn: 57 600 vienības), tādējādi sasniedzot 13,2% noieta? pieaugumu.

Radīts no klientu vēlmēm

“Mēs esam ļoti pateicīgi par apbalvojumu un jūtamies pagodināti par šo starptautiskās ekspertu žūrijas lēmumu. Izstrādājot jauno Amarok, mēs rūpīgi ieklausījāmies, ko vēlas klienti, un spējām sasniegt lielāku jaudu, griezes momentu un labākas braukšanas īpašības pa dažādiem reljefiem. Tas ir kas vairāk nekā tikai greznība un dzīvesstils,” balvas pasniegšanas ceremonijā teica Volkswagen komerctransporta vadītāju valdes priekšsēdētājs Dr. Ekhards Šolcs. “Es apsolu, ka mēs arī turpmāk klientiem piedāvāsim labākos risinājumus, lai atvieglotu ikdienas dzīvi un darba gaitas,” uzsvēra Dr. Šolcs.

Starp trīs labākajiem miniveniem arī Volkswagen Caddy TGI

Apbalvošanas ceremonijā, kas norisinājās 2017. gada Solutrans Starptautiskās auto izstādes svinīgās pieņemšanas ietvaros, tika pasniegtas arī Gada minivens 2018 balvas – pirmajā trijniekā stabilu pozīciju ieņēma arī ar saspiesto dabasgāzi darbināmais ģimenes minivens Volkswagen Caddy TGI.

Balva Starptautiskais gada pikaps tiek pasniegta tikai reizi divos vai trijos gados pēc konkursa Starptautiskais gada minivens žūrijas ieskatiem. Žūriju veido atzīti auto nozares žurnālisti no 25 valstīm.16 neatkarīgi žūrijas locekļi vērtē nominētos transportlīdzekļus, izmantojot iepriekš noteiktus kritērijus. Volkswagen Amarok ieguva titulu Starptautiskais gada pikaps arī 2010. gadā, tādējādi kļūstot par vienīgo pikapu, kas ieguvis šo apbalvojumu divas reizes.

Foto: Publicitātes attēls

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 28.novembris 2017 10:54
11 6 Atbildēt

Bet loģiski. Visi tie japāņu hlami var iet atpūsties. Par USA izmirstošajiem plastmasas izstrādājumiem nemaz nerunājot...

autobraucejs 30.novembris 2017 0:13
2 0 Atbildēt

Tad Tu neesi Ford F-150 Raptor redzējis dzīvajā, te otrādi - pilnīgi visi var atpūsties

ezis71 29.novembris 2017 21:58
1 1 Atbildēt

To teica Opis būdams bērna prāta.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti