Ir jāņem vērā, ka Rīgas lidostā ir akūts auto stāvvietu trūkums (+ FOTO) 21

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 24.oktobris 2018 12:23

Rīgas lidostas stāvlaukumos brīvu vietu vairs gandrīz nav un automašīnas jau sāk izvietot darbinieku stāvvietās.

Aculiecinieks ziņo, ka Rīgas lidostas stāvlaukumi ir "pilni līdz malām". Automašīnu ir tik daudz, ka tās vairs nav kur izvietot. Aizņemtas arī privātās stāvvietas un nākas izmantot stāvvietas, kas rezervētas darbiniekiem. Nav saprotams, kas sastrēgumu izraisījis (skolēnu brīvlaiks),  taču šāda tendence novērojama jau vairāk nekā divas nedēļas. Arī pēdejie 2 mēneši esot bijuši ļoti pilni.

Tiem klientiem, kas izlēmuši lidostā ierasties ar savu automašīnu un atstāt to glabāšanā, būtu jāierodas laicīgi, lai paspētu atrast brīvu vietu, kur to novietot. Tādas it kā esot P3 stāvlaukumā, no kurienes klienti tiek vesti ar busiņu. 

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kukainis 24.oktobris 2018 12:30
14 3 Atbildēt

Te labi iederētos arī Lidostas pārstāvja komentārs, ja kādam interesētu ievērot normālus žurnālistikas principus, nevis tikai radīt ažiotāžu.

koNe 24.oktobris 2018 13:47
8 2 Atbildēt

"Tādas it kā esot P3 stāvlaukumā"

Trakāk nekā Delfi.lv un Tvnet.lv kopā ņemot ar žurnālistikas kvalitāti

Tad ir vai nav tā stāvvietas tajā P3?

kasinsh79 24.oktobris 2018 12:38
4 3 Atbildēt

Es parasti izlidoju agri. Ierodoties ar auto P3 stāvvietā, redzu uzrakstu, ka "brīvu vietu nav". Nedaudz stresā braucu vien iekšā stāvvietā, kur kāda brīva vieta tomēr IR gan un tad ašā solī kātoju uz termināli, veselīgi un visai ātri.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti