Notiks Alfa Romeo cienītāju lielais vasaras salidojums

 

Foto: Publicitātes attēls

Jānis Vilkens | 16.augusts 2019 10:25

Cilvēki ar izcilu gaumi jeb Alfa Romeo cienītāji vēl var pagūt pieteikties aizraujošajam vasaras piedzīvojumam AROMS 2019

Atlikušas vairs tikai desmit dienas līdz 17. augustam, kad risināsies tradicionālais Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba vasaras lielais notikums - AROMS (Alfa Romeo Owners' Meeting Summer). Šogad AROMS īstenos vēl nebijušu – “zaļu” formātu, kas vērsts uz nelietderīgas papīra tērēšanas izskaušanu, piedāvās aizraušu piedzīvojumu ar garšīgiem atklājumiem un patiesi lielisku balvu no Alfa Romeo oficiālā pārstāvja Latvijā – uzņēmumu “Autobrava”. Ikviens Alfa Romeo cienītājs līdz pat pasākuma dienai vēl var pagūt pieteikt savu dalību piedzīvojumam – piederība klubam nav svarīga, būtiskākais ir izcila gaume, ko apliecinās ierašanās starta vietā ar Alfa Romeo – automašīnu, kas neskaitāmos konkursos un prestižos šovos atzīta ne vien par gada, bet pat simtgades skaistāko automašīnu.

Lielisks noskaņojums, azartisks sacīkšu gars, skaistas un sportiskas automašīnas, uzticami komandas biedri un cienījami konkurenti ar kuriem ir gods mēroties attapībā un acīgumā. Tas ir AROMS jeb lielākais Alfa Romeo salidojums Baltijā, kur satiekas domu biedri, tiek gūtas uzvaras un jauni draugi.

Pirms laika precīzas detaļas par pasākuma norisi un uzdevumiem atklātas netiek - zināms, vien tas, ka starts tiks dots 17. augustā pulksten 11.00 Jelgavā, pretim Jelgavas pilij.

“Šā gada maršrutā iekļautas pārsteidzošas un neparastas vietas, kas atrodas tepat tuvumā, taču daudziem aizvien ir neatklātas. Pasākuma kopējais maršruts ir vien nedaudz virs 100 kilometriem, taču, tos pārvarot, sanāks pabūt ne vien atsevišķos kulta grāmatas “Jelgava 94” punktos, bet arī novērtēt greznas Zemgales pilis un muižas un pat paviesoties tuvējās ārzemēs,” intriģē organizatoru pārstāvis Ralfiņš. Bet viņa kolēģis pasākuma organizēšanā Mārtiņš Tauriņš piebilst, ka AROMS 2019 sagādās arī izcilu garšas baudījumu. Viņš stāsta, ka ir saglabātas pasākuma tradīcijas, gādājot, lai auto tūrisma, atjautības un orientēšanās pasākums, būtu aizraujošs un interesants piedzīvojums gan pieredzējušiem alfistiem, gan jaunpienācējiem. Savukārt Ivars Vilkens, kas ir trešais organizatoru komandā, akcentē, ka netrūks arī jaunumu un pārsteigumu no kuriem būtiskākais – pāreja uz “zaļo domāšanu”.

“AROMS 2019 būs pirmais kluba pasākums, kurā pa īstam iedibināsim “zaļā dzīvesveida” ideju - tas nozīmē, ka dalībniekiem vairs netiks izdalītas neskaitāmas apdrukāta papīra lapas ar kartēm, uzdevumiem un aprakstiem. Dzīvojam digitālā laikmetā, kad modernās tehnoloģijas teju ikvienu uzdevumu ļauj paveikt ātrāk un videi draudzīgāk. AROMS dalībnieki par to teicami varēs pārliecināties šā gada lielajā alfistu pasākumā. Būtiski, ka jaunievedums neuzliek nekādus papildus tēriņus – mums katram ir viedierīce – tālrunis, planšete vai dators – kas savienota ar internetu, ļauj orientēties pēc GPS datiem. Platforma, kurā esam būvējuši AROMS 2019 maršrutu un uzdevumus netērē daudz enerģijas, tādēļ uzdevumu meklēšana un minēšana īpaši nepaātrinās baterijas izlādēšanos un neietekmēs arī telefona rēķinu. Tomēr lādētāju gan iesakām mājās neatstāt,” informē Ivars Vilkens. Viņš piebilst, ka sistēma teicami darbojas gan android, gan iOs operētājsistēmā.

Tiem, kas vēl domā, vai pasākumā startēt arī ar savu Alfu, īsts vilinājums varētu būt galvenā balva, ko AROMS 2019 uzvarētājam nodrošina Alfa Romeo oficiālais dīleris Latvijā “Autobrava”.

“Autobrava ir oficiālais dīleris deviņām automašīnu markām - Alfa Romeo, Huyndai, SEAT, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Suzuki, Isuzu, Ssang Yong. Katra no šīm markām ir principiāli atšķirīga un katrai ir savs individuālais pircējs – kurš praktiskāks, kurš lielāks bezceļu cienītājs, bet kuram pāri visam stāv stils. Šajā dažādajā “kompānijā”, Alfa Romeo nenoliedzami ir skaista pērle tiem, kuri līdzās vizuālam baudījumam meklē augstāko kvalitāti izcilā izpildījumā. Mēs esam pagodināti pārstāvēt šo Itālijas autobūves pērli Latvijas tirgū un esam gandarīti, ka Alfa Romeo īpašnieku klubs Latvijā organizē aizraujošus pasākumus gan tiem, kas jau ir kluba biedri, gan pārējiem Alfas cienītājiem, tādejādi popularizējot šo auto marku Latvijā,” stāsta “Autobrava” pārdošanas un mārketinga vadītāja Dace Rostoka.

Precīzāk nekas par balvu netiek atklāts – zināms, vien tas, ka īstens Alfa Romeo cienītājs to patiesi pratīs novērtēt un tā varētu vismaz uz brīdi paildzināt aizraujošā piedzīvojuma sajūtu, kas būs gūta pasākumā AROMS 2019.

Pieteikties AROMS 2019 līdz pat 17. augustam iespējams Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba facebook profilā. Pasākumā var piedalīties ikviens interesents, vienīgais nosacījums – startā jāierodas ar Alfa Romeo markas automašīnu un komandā  jābūt vismaz diviem cilvēkiem.

Noslēgumā organizatori atgādina, ka AROMS ir pasākums, kur būtiskākais ir gūt prieku, izbaudīt lieliskās Latvijas dabas ainavas un satikties ar foršiem cilvēkiem un domubiedriem. “Visiem Alfa Romeo cienītājiem līdzās izcilai gaumei piemīt spēja saredzēt un novērtēt kvalitāti, spožs prāts, kas rod risinājumu pat sarežģītākajam uzdevumam un prasme uzvarēt eleganti. Ar atbilstošu šarmu, neaizmirstot par uzdevumiem, kas liek likt lietā azartu un atjautību, šogad dalībniekus pārsteigsim, taču ar pārlieku sarežģītību nevienu arī “nenomocīsim”,” stāsta Ivars Vilkens.

Kā ierasts - jo ātrāk, sekmīgāk un precīzāk uzdevumi būs veikti, jo lielākas ir izredzes izcīnīt uzvaru. Bet Ralfiņš atgādina: ““Alfistiem raksturīgā garā, mēs esam par kārtību un drošību, tādēļ, ikviens ceļu satiksmes vai citu noteikumu pārkāpējs, riskē tikt gan pie valsts oficiālajiem sodiem, gan soda punktiem AROMS ieskaitē, kas savukārt izredzes tikt pie balvām samazina.”

Par klubu
Latvijas Alfa Romeo īpašnieku klubs ir viens no nedaudzajiem kādas auto markas cienītāju klubiem, kas, dibināts 2000. gadu sākumā, aizvien ir aktīvs, atraktīvs un interesants ne vien kluba dibinātājiem un biedriem, bet arī jauniem dalībniekiem.

Regulāri sanākot kopā, Alfa Romeo markas cienītāji, dalās savā praktiskajā pieredzē, ikdienā braucot ar Itālijas autobūves zīmola Alfa Romeo automašīnām, uztur saikni ar citu valstu Alfa Romeo klubiem un, veidojot aizraujošus pasākumus, vieno Alfa Romeo markas cienītājus, stiprinot viņos lepnumu par piederību leģendārajam itāliešu auto būves zīmolam.

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti