Obligātā testēšana lidostā rada burzmu (+ VIDEO) 4

 
LTV Ziņu dienests | 19.maijs 2021 9:07

Robežu sargāšana no vīrusa rada jaunus riskus. Kopš šā gada marta cilvēkiem, kas Latvijā iebrauc no tā sauktajām “trešajām valstīm”, par saviem līdzekļiem jāveic obligātas Covid-19 pārbaudes tuvākajā testēšanas punktā.

Lidostā šī testēšana notiek turpat ierašanās termināļa gaitenī pirms robežas šķērsošanas. Taču reizēs, kad īsā laikā ierodas vairāki reisi, tur veidojas rindas, burzma un līdz ar to – pieaug inficēšanās riski. 

 
Visi komentāri
 
sakiet man 19.maijs 2021 9:13
1 1 Atbildēt

kāpēc cilvēki stumjas virsū priekšā stāvošajiem? tie paši, kas stūmās, arī skrēja sūdzēties par drūzmu, atzīstoties savā glupumā?

burzma 19.maijs 2021 9:51
3 0 Atbildēt

Cilvēki pandēmijas laikā lidinās apkārt un tad izrāda sašutumu, ka nevar izskriet no lidostas 10min. laikā?

Vernons 19.maijs 2021 11:38
0 1 Atbildēt

Katram atbraucējam uzraudzības sprādzi ap potīti, lai stāgā mājup! Tiko solis citur tā cietumā! Kārtība būtu jau gadu atpakaļ!

650 19.maijs 2021 13:13
1 1 Atbildēt

Šī ir tā īpašā,augstdebesīm tuvu/pietuvinātā sabiedrības daļa.Kamēr nabaga lohus/regulāros te visvisādi biedē,kaunina un apber ar piedraudējumiem, tamēr šo īpašo kastu neņem un nekrata pilnīgi nekas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti