Ziema ir klāt! Laiks atsvaidzināt braukšanas prasmes (+VIDEO) 4

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 28.novembris 2021 17:42

Trases diena. Tā nav sestdienas talka un īsti nav arī braukšanas apmācība. Nosaukums aizgūts no angļu Track Day. Iespēju nolaist tvaiku 333 trasē pie sava auto stūres gan iesācējiem, gan īstiem sportistiem.

"Tā ir individuāla treniņu diena. Trase atvērta visiem, kas vēlas izbraukt ar savu mašīnu, pārbaudīt, ko tā spēj trasē un aizvadīt treniņu.Trases diena NAV sacensības, tāpēc dalībnieki tie ielaisti trasē pamīšus.Trasē mēs laižam līdz sešām mašīnām sesijā. Vienā sesijā brauc kopā sešas mašīnas. Sesijas ilgums ir 10 min," stāsta Elvijs Švāģeris, 333 trases vadītājs. Maksa par sesiju ir tikai 5 eiro, taču minimālā pakotne ir 4 sesijas, tātad 20 eiro. Maksa ir ļoti zema, tāpēc nav brīnums, ka pastāvīgie apmeklētāji cenšas braukt pēc iespējas vairāk. Tā kā daudzi šeit ierodas nevis ar saviem ikdienas auto, bet brīvdienu vai pat sacīkšu spēkratiem, derīgā tehniskā apskate nav obligāta. Taču automašīnai jābūt tehniskā kārtībā.Jāņem vērā, ka trasē nedarbojas apdrošināšana, katrs atbild pats par sevi. Kas jāņem vērā, nebraucam ar pilniem bagāžniekiem, atstājam mājās visu, kas nav nepieciešams. Un obligāti velkam ķiveri un dodamies trasē. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 29.novembris 2021 8:16
3 2 Atbildēt

Uzreiz redzams, ka ir klāt arī rīdzinieki. Lūk, trešais auto titulbildē, - dzeltenais žigulis.

Noteikti rīdzinieki. Ne velti tur rižskij mer ir lielā cieņā.

darklight 30.novembris 2021 17:41
0 0 Atbildēt

Manas novērošanas spējas laikam nav tik augstā līmenī. Kas par vainu tam žigulim?

Antons 29.novembris 2021 11:53
1 0 Atbildēt

Atkal neviena sporta SUV. Kur tad viņi "sporto"?

650 30.novembris 2021 21:25
0 0 Atbildēt

Jā.Massveida iespēja (Lohiem) atsvaidzindzināt un visādi citādi viskautko Nolaist esot bijuse vakār reku tepat Jelgavass rajoncentra centra pašā centrā.Uz/tilta, tāteikt.

Par to jebkuŗš daudzmaz atjautīgs (Lohs) var (arī šodien) pašpārliecicinanāties, ierakstot (piedzīvojumu) meklētājā frāzi "apokalipse jelgava".Jā.

Lūk: brivbridis.lv/satiksmes-apo...va-foto-video/

Bet (prottams) interesanti ira TAS, ka komaementarāru par šo te augstākminetēto Situacaāciju nav izdevis neviens no tiem LOHIEM, kuri sevi dēvē/par tā sasaucacamajiem (citkārt ļoti Runīgajiem) Satiksmes Drošībass Exexpertiem un/vai (citkārt dāsnajiem) sāls/smilšu/dimamantu massas Kaisītājājiem.Jā.

Nu tātad jautājums (Lohiem) -nu kass tad īsti notika vakar/jelgavā.Jā.

Un vēl otrs- kas īsti notika vakar ap pulksten 4pm tepat pie Mūkukūsasalas apļa Jaunās gāj/pārejas Jaunā Luksofoforora (virzienā uz/centru).Un kuŗš tur bij "TAS", kurš pāris stundu garumā,tāteikt, visu piepūsto vaigu gaisa spēkiem piedaloties, "regulēja" un "pārvirzīja" tā saucamo "satiksmi". Līdz kurienei vai no kurienes diez tur bija tas tā saucamais sasstrēgums tā saucamā (Rīgass) Centra virzienā.Spriežot pēc novērojumiem un aculiecinātāju izteikumiem,tas varētu būt bijis iestiepies ja ne no pašas Bauskas, tad no Bāldones jau nu noteikti.Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti