Vai degvielas pietiks ziemā?(+VIDEO) 6

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 9.novembris 2022 13:10

Katru gadu ap šo laiku skaidrojam, kad sāksies ziemas dīzeļa sezona. Šogad citi jautājumi - vai degviela būs vēl dārgāka vai viss būs kārtībā ar degvielas ražošanu?

Neste Latvijas valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis mierina - degvielas pietiks visiem! Cits jautājums, cik tā maksās, un šoreiz degvielas cena vairs nav tieši atkarīga no naftas cenas. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
rt 9.novembris 2022 13:30
5 1 Atbildēt

Degvielas pietiks, bet vajag celt ažiotāžu, ka nepietiks! Uz tā rēķina varēs uzmest cenu!

Ābols 9.novembris 2022 13:56
3 1 Atbildēt

Joprojam jautājums uz kāda pamata aug nesteMY cena? Ja šī degviela nav naftas produkts un tā nav piesasistīta standarta naftas tirgum....

Sākumā skaidroja, jo it kā pieprasījums ir lielāks ne ka piedavājums, bet kas ta tagad?!?? Ķip joprojam visi lej šo MY dīzeli nu jau par 3€/litrā izsūcot sausu?!??? D.RŠ!

Braucu garam ulmaņa gatves nestei ik dienu, arī tur iegriežos pēc šīs vielas lai auto kustētu uz priekšu, bet NEKAD neesmu redzējis, ka viņu kāds pildītu, pie parastajiem pumpjiem dažkārt pat rinda, pie 'MY' pumpja neviena kas pat gribētu iepilināt un visi gaida uz parastajiem pumpjiem.

Opis 11.novembris 2022 12:56
0 0 Atbildēt

Pie MY pumpja parasti redzu vecus, nomazgātus volvo dīzeļus! Lej parasti 5-10 litrus. Pieņemu, ka brauc uz TA Antenas ielā un lej MY, lai izietu kvēpu testu!

Ābols 15.novembris 2022 16:17
0 0 Atbildēt

Nezinu ko tāda veidā grib panākt bet pastāstīšu savu pieredzi.

Man nav problēmu ar atgāzēm, vienkārsi tīri informatīvi domaju veikt testu vai tas palīdz.

Nedēļu pirms skates, nomainīts degvielas filtrs. Parastais neste dīzelis bakā ap 10L kad tika ieliets 'MY' dīzelis 15L, nobraukts vēlreiz līdz lampiņai jebsu atkal ap 10L bākā atlikums. Ieliets MY dīzelis otro reizi pa 15L brauciens mājas un tad nākamajā dienā skate ~80km brauciens.

Tatad bakā nu jau gandrīz 100% MY un viss ir kartībā. Iebraucu mazgatavā, tiek arī ieliasts izpūtēja galā, lai sodrēja nosēdumus izskalotu...

Ikdienā pietiekami izgāzēju, arī speciāli uz mūkusalas ielas tiesi pirms tiek izgāzets.

Skatē esmu no rīta, pirms darba, esmu otrais klients dīzeļ pārbaudē, izgāzē nekādu dūmu nav, izgāzē vēlriez nomēra un pasaka viss ok, iedod lapu, domaju nu būs cipars tuvu nullei - figu. 0.93, (iepriekšējā gadā ar parasto neste dīzeli 0.4 atgāzes)

Tā kā nez.. vai viņiem tā aparatūra gļučī vai tas ir placebo efekts, ka pirms skates ielej kaut ko krutāku un dārgaku, ta atgāzes būs labas.

Bet nez vismaz uz manu 2008g dīzelauto, kas ir kopts un ar dzineju un izplūdi ir kārtībā tas nenostrādaja. Moš lamatas kuras servisu nav redzējušas gadiem, viss pietam vel ir izgraizīts un ar makgaivereni jau gadiem, tiek salaboti divnieciņi, maksimalai naudas taupīšanai, lai skati tiktu ielīmēta logā, tad var iegūt lai rādijums būtu mazāks...

Tā kā nez cik tas viss ir ticami.

Klaucens 9.novembris 2022 18:36
1 0 Atbildēt

Viss pietiks, varēs droši sildīties sastrēgumā. Jebkuru vēlmi par jūsu naudu.

650 10.novembris 2022 22:23
1 0 Atbildēt

Armanda k-gs 1nureiz varēj saņemties un (Lohiem,beidzot) izpaskaidrot.Kā tā.Kā pēc.Par/ko.Nahu Jam.

Kā tas šitā te apaļi zinātniski mate-mātiski ekakoanonamiskistiski sagadījās, ka kopš ieviešanas brīža 2x (divreiz) ir palielinājusies ne tikai "Naftu Nesaturošās" MY degvielas cena, bet tikpat reižu ir pieaugusi arī cenas STARPĪBA starp MY un Futura.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 9

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti