CSDD aicina: brauc droši! (+ Video nr.1/6 - Transportlīdzekļa sagatavošana ziemai) 13

 
Tavs Auto TV | 16.janvāris 2024 21:08

Lai arī mēs visi ļoti labi zinām, ka kalendārais gads (vismaz Latvijā – un pagaidām) sastāv no četriem gadalaikiem, bieži par ziemas klātbūtni mēs atceramies vien tad, kad sniegs jau ir ‘līdz ausīm’, jūsu auto durvis aizsalušas un loga mazgātāju šķidrums - sasalis. Šajā video runāsim par šķietami pašsaprotamām lietām, par kurām nevajadzētu aizmirst, ziemu sagaidot.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 17.janvāris 2024 2:31
6 0 Atbildēt

Un kur tad tie sērgas izplatītāji, kuri te jau rudens sēņulaikā laicīgi aicināja izdarīt Pareizo izvēli un laicīgi iegādāties centrālķīnas euroreģionam domāto (autorizēti sertificēto) produkciju? Kā tā sevi pierāda slavenajās "vienīgajās 3dienās/gadā"?

Kā klājas rīgas Lohiem, kuriem bija "jāizvērtē" savu (tupo) bazaru un kuriem "pa sniegu" nav jābrauc praktiski tikpat kā nekur un/vai nekad?

anoagask 17.janvāris 2024 0:42
2 0 Atbildēt

Ļoti laicīgs vai arī ļoti novēlots materiāls?

Sergejs 17.janvāris 2024 15:38
2 0 Atbildēt

Parakstos zem katra teikuma. 

Ja decembra beigās vēl metās doma "a moš vajadzēja tomēr kā parasti neradžoto GY UG Ice 3 ņemt nevis Arctic 2 ar radzēm" tad pēdējo nedēļu katru dienu domāju ka izvēlētās radzes ir ļoti ok manai ārpuspilsētas braukšanai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 12

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti