Menedžere noliedz jaunumus, ka Šūmahers atpazinis savu sievu 8

 
Nozare.lv | 26.aprīlis 2014 13:12

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers esot atmodies no komas, turklāt jau atpazinis savu sievu, piektdien vēstīja kanāls RTL, tomēr autosporta leģendas menedžere Sabīne Kēma vēlāk noliedza, ka šādu informāciju paudusi.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Grenobles slimnīcā, Francijā, atradies mākslīgi radītā komā, no kuras ilgstoši tika modināts.

Atsaucoties uz Kēmu, tika ziņots, ka Šūmahera atmošanās process ir smags - autosporta leģenda brīžiem atmostas un tad atkal aizmieg.

Tomēr vēlāk laikraksta "Bild" žurnāliste Nikola Pola savā tvitera kontā pavēstīja, ka Kēma viņai īsziņā uzsvērusi, ka medijiem neko tādu nav teikusi.

Tiesa, par to, ka brīžiem Šūmahers nāk pie samaņas, Kēma izteicās jau pirms vairāk nekā desmit dienām.

Šūmahera atmodināšanas process tika sākts jau janvāra pēdējās dienās.

Pie katras iespējas kontaktēšana ar Šūmaheru tiek maksimāli limitēta, bet prognozes par viņa veselības stāvokli galvas traumu rakstura dēļ nav iespējas izteikt.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

 
Visi komentāri
 
wf 26.aprīlis 2014 13:48
0 3 Atbildēt

nevis MOTOsporta leģenda, bet AUTOsporta,,

Īpaši svarīgi jaunumi!!! 26.aprīlis 2014 13:59
9 1 Atbildēt

Šis Šūmahers atkal ir pierādījis, ka ir bīstams priekš apkārtējiem ne tikai trasē, bet arī uz ceļa!

šūmis esot izraisījis avāriju un notriecis motobraucēju!

Stricken Michael Schumacher is being sued by a Spanish biker who claims the F1 ace bowled him over barely weeks before the skiing accident which has left him in a coma.

The seven-times world champion, still fighting for life, is accused of knocking the motorcyclist off his bike after failing to give way at a roundabout in Bormujos near Seville.

The unnamed rider is claiming compensation for a broken wrist he suffered and damage to a watch, his clothes and his motorbike in the accident on November 17 last year.

Schumacher has been named in the complaint along with the car hire firm that rented him the Audi A4 he was driving and its insurers.

He has been in a medically-induced coma since suffering a head injury in a French Alps fall on December 29 last year.

A trial will only take place if insurers contest the claim and the 45-year-old German would not be obliged to attend.

A police accident report claims Schumacher, who was on a private visit to Spain, failed to respect his alleged victim’s right of way.

Normunds no Cēsīm 26.aprīlis 2014 14:00
9 1 Atbildēt

Šis šūmis regulāri notriec cilvēkus vai izraisa avārijas. Tā bija gan 90tajos, gan arī šajā gadsimtā. Iepriekšējā reize bija 2008.gadā:

Mihaels Šumahers notriecis gājēju

31.jūlijs 2008 13:02

Septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šumahers atrodoties Anglijā notriecis gājēju. Tas noticis svētdien, pa ceļam uz lidostu, kur atradās Šumahera privātā lidmašīna.

Cietušais Martin Kinghems stāvējis ceļmalā, gatavojoties šķērsot ceļu. Šajā brīdī Šumahers ar savu furgonu Fiat Ducato nolēma apdzīt lēni braucošu auto, kuru vadīja kundzīte gados, un aizķēra Martinu ar sānu spoguli.

Pēc trieciena Martins nokritis un atsities pret blakus noparkota minivena dzinēja pārsegu. "Man noreiba galva, tāpēc es nespēju pazīt vadītāju, kas izleca no Fiata" - stāstīja cietušais. Par to, ka viņu notriecis Šumahers, cietušais uzzināja tikai tad, kad atbrauca policija. "Šumahers bija ļoti nikns un pat lamāja mani par to, ka es esot trāpījies šim ceļā" - piebilda Martins.

Kanibaals 28.aprīlis 2014 12:27
0 1 Atbildēt

ja jau atrāvās ar spoguli, tad stāvēja pārāk tuvu ceļa malai. CSN nav teikts par to vai apmale ir ietves vai ceļa daļa, tātad tā ir ir norobežojošā josla uz kuras stāvēt nedrīkst.

šūmis vainīgs! 29.aprīlis 2014 1:11
1 0 Atbildēt

Uz tā ceļa nebija apmale. Cilvēks vienkārši stāvēja ceļa malā un šūmis viņu notrieca!

Precizējums! 26.aprīlis 2014 14:03
8 1 Atbildēt

nevis autosporta, bet blēdīšanās leģenda (1994.g. pēdējā posmā iebrauca D. Hila formulā, 1997.g. pēdējā posmā iebrauca Ž. Vilinēva formulā, 2006.g. Monako kvalifikācijā nobloķēja trasi, būdams pirmais, lai pēdējās sekundēs neviens nepārspētu viņa laiku.

MS 26.aprīlis 2014 14:08
2 1 Atbildēt

tikpat bezjēdzīgas ziņas, kā par pazudušo Indonēzijas ldmašīnu - nākamā ziņa pēc brīzā būs par to, ka Šumis atpazinis ne vis sievu, bet gan brāli utt

labojums 27.aprīlis 2014 9:01
2 0 Atbildēt

Šūmahers noliedz jaunumus, ka atpazinis savu sievu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti