Vācijā avarē un sadeg "Lamborghini" (+ foto) 10

 

Foto: stuttgarter-zeitung.de

iAuto.lv | 30.jūnijs 2014 11:44

Iespējams, nelegālu autosacīkšu laikā Vācijā uz automaģistrāles A8 Štutgartes tuvumā, kur spēkiem mērojās vairāki "Ferrari" un "Lamborghini," pagājušās nedēļas nogalē bojā gājuši divi cilvēki.

Foto: stuttgarter-zeitung.de

Sākumā policija par avārijas iemeslu minēja nelegālas autosacīkstes starp vairākiem sportkāriem, tomēr vēlāk izrādījās, ka tas ir kopīgs izbrauciens.

Foto: stuttgarter-zeitung.de

Pagaidām nezināmu iemeslu dēļ "Lamborghini" vadītājs zaudējis kontroli pār savu spēkratu, tas nobraucis no asfalta un atsities pret zemes uzbērumu. Pēc trieciena Lamborghini nolidojis vairākus metrus pa gaisu, tad atsities ar jumtu pret atdalošajām barjerām, nonācis atpakaļ kreisajā joslā un aizdedzies.

Foto: stuttgarter-zeitung.de

Pirmie piesteigušies palīgi paguvuši 48 gadus veco vadītāju un viņa 45 gadus veco ceļabiedri izvilkt no sadauzītā spēkrata pirms to pilnībā pārņēmušas liesmas, taču avārijā gūtie ievainojumi bijuši pārāk smagi un cilvēku dzīvības nav izdevies glābt.

Foto: stuttgarter-zeitung.de

Transporta kustība pa A8 maģistrāli atjaunota pēc piecām stundām. Policija ziņo, ka materiālie zaudējumi ir aptuveni 100 000 eiro un sola, ka notikušais tiks izmeklēts. 

Foto: stuttgarter-zeitung.de

Foto: stuttgarter-zeitung.de

 
Visi komentāri
 
LMT 30.jūnijs 2014 11:52
0 0 Atbildēt

Iauto jau vairak piestāv ziņas par to cik pie urāliem žiguļvāģi tiek nošķilti.

aha 30.jūnijs 2014 12:40
2 0 Atbildēt

aha, sirdi plosošais koments par "Urāliem" bija, vēl vajag par "lietuviešiem" un "rūsējošiem Opel"

LMT 30.jūnijs 2014 12:50
0 2 Atbildēt

Taisība Tev, draugs! Es gan šodien vairāk gaidu rakstu par vareno letiņu elektrovāģi, kas kalnābraukšanā ieņēma pārliecinošu pēdējo vietu.

ak 30.jūnijs 2014 12:52
3 1 Atbildēt

stulbi, ja tev ir nauda , tā teikt visa pasaule pie kājām, bet ņemt un vienkārši nosisties.... kā daudzi citi naudīgie. Laikam kāds tur augšā mīl zināmu līdzsvaru.

Krotow 30.jūnijs 2014 15:43
1 1 Atbildēt

Visaugstākajam patīk bagāti indivīdi ar funkcionālām bremzēm. Tie gandrīz visi nodzīvo līdz sirmam vecumam. Ārdīties mīlošie un no apakšas izlīdušie jaunbagātnieku zīmuļi un viņu pirmās paaudzes parasti paši sevi izņem no apgrozības vēl pirms 40.

Shiirs 30.jūnijs 2014 21:47
1 0 Atbildēt

Neskaiti naudu cita makaa,dievs nav mazais beerns...

speed 30.jūnijs 2014 13:03
5 1 Atbildēt

Lamborghini vai Ferrari nepērk, lai ar 90 km/h brauktu ciemos pie vecmāmiņas, visticamāk, ka kaut kāda "mērīšanās" jau bija, tāpēc arī tik bēdīgas sekas.

Krotow 30.jūnijs 2014 15:47
0 0 Atbildēt

Pērk arī tie, kuriem ir zobs uz savam sievām / sievasmātēm :) www.youtube.com/watch?v=9bzGxwMm6Qo

Crankshaft 1.jūlijs 2014 20:24
0 0 Atbildēt

speed

Lamborghini vai Ferrari nepērk, lai ar 90 km/h brauktu ciemos pie vecmāmiņas,

====================

Tu brīnīsies, bet pērk! :-) Teiksim, 70 gadīgs mazdēliņš apmeklē 108 gadus veco vecmāmiņu.:-) Šmurguļi zem 40 normāli "tur" ar tādiem auto nebraukā!!! Nav jau Krievija!

xc 2.jūlijs 2014 17:12
0 0 Atbildēt

Jā,Vācija vienīgā valsts eiropā kur uz bāņiem nav ātruma ierobežojumu ! Čaļi gribēja atvilkt no sirds !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti