"Honda" peļņa iepriekšējā ceturksnī augusi par 19,6% 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.jūlijs 2014 8:30

Japānas autobūves kompānija "Honda Motor Co." šā biznesa gada pirmajā ceturksnī, kas noslēdzās martā, strādāja ar 146,5 miljardu jenu (1,07 miljardu eiro) tīro peļņu un tas ir par 19,6% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pirms gada, teikts otrdien publiskotajā uzņēmuma paziņojumā.

Peļņas pieaugums galvenokārt skaidrojams ar Japānas jenas vērtības kritumu un automašīnu tirdzniecības apjoma kāpumu.

"Honda" automašīnu pārdošanas apjoms iepriekšējā ceturksnī pieaudzis par 6,2%, bet motociklu tirdzniecība pakāpusies par 2%.

Reaģējot uz pozitīvajiem finanšu rezultātiem, uzņēmums otrdien paaugstināja peļņas prognozi šim biznesa gadam kopumā.

"Honda" prognozē, ka peļņa biznesa gadā, kas noslēgsies 2015.gada martā, veidos 600 miljardus jenu, nevis 595 miljardus jenu, kā tika lēsts iepriekš.

 
Visi komentāri
 
LMT 30.jūlijs 2014 9:19
0 0 Atbildēt

Cik var cept rakstus par par peļņu! Uztaisa vienu rakstu, kur ieliek tabulu ar visiem autoražotājiem. Peļņa nav nekāds raksturlielums, kaut vai salīdzinājumā ar apgrozījumu. Bezjēdzīgi!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti