"Bugatti" īpašnieks atzīstas, ka savu superauto iznīcinājis tīšām (+ foto;video) 9

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 29.augusts 2014 7:45

Teksasas iedzīvotājam Endijam Hausam draud 20 gadu cietumsods par apzinātu krāpšanos ar viņam piederošā "Bugatti Veyron" apdrošināšanu.

2009.gada novembrī Hauss inscenēja satiksmes negadījumu, nogremdējot savu superauto seklā jūras līcī netālu no Galvestonas salas, vēlāk pieprasot no apdrošināšanas kompānijas kompensāciju, kas bija uz pusi lielāka nekā automašīnas vērtība. Šā gada augustā Hauss atzinies, ka ūdenī iebraucis apzināti.

39 gadus vecais Endijs Hauss savu "Bugatti Veyron"  par 1 miljonu dolāru iegādājās 2006.gadā un samaksājot 20 tūkstošus dolāru apdrošināja to par 2,2 miljoniem. Trīs gadus vēlāk viņš nogremdēja automašīnu Meksikas līča lagūnā, nodarot tai neatgriezeniskus bojājumus.

Foto: Publicitātes foto

Policijai viņš paskaidroja, ka novērsis uzmanību no ceļa, darbojoties ar mobilo tālruni, vēlāk izskanēja arī versija, ka vadītājs centies izvairīties no zemu lidojoša pelikāna. Hauss pieprasīja kompensāciju no apdrošināšanas kompānijas, taču tā viņam atteica pēc tam, kad uzradās liecinieks, kas negadījumu bija nofilmējis (skat.video) un ievietojis youtube portālā.

Foto: Publicitātes foto

Tiesāšanās starp abām pusēm ilga piecus gadus un pēc jaunākā pavērsiena šajā lietā nozīmēta tālāka tās izskatīšana.

   

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
andzins1111 29.augusts 2014 18:15
3 1 Atbildēt

Ņemot vērā, ka VW katram Veyron pircējam "uzdāvina" 6 mio $, tad šie arī varētu viņu iesūdzēt tiesā.

iAuto 29.augusts 2014 22:53
1 2 Atbildēt

Ja filmētājs tiešām ir nejaušs, tad džekam ļoti neveicās

Dirshlaks 30.augusts 2014 1:49
1 1 Atbildēt

un to vins sauc par super auto:D? toyota gt one vot tas ir auto:D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti