Jaunais "UAZ Patriot" – ražošanas starts (+ foto) 24

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 8.oktobris 2014 12:16

Vakar, 7.oktobrī Uļjanovskas autorūpnīca Krievijā uzsākusi modernizētā apvidus automobiļa "UAZ Patriot" ražošanu. Dīleru centri to saņems novembrī, cena – 649 000 rubļu (EUR 13 280) par benzīna versiju, dīzelis maksās 719 990 rubļu (EUR 14 730).

Foto: Publicitātes foto

Modernizētajam "Patriot" nedaudz pamainīts interjera un eksterjera dizains, aprīkojumā iekļauta jauna multimediju sistēma ar navigāciju un atpakaļskata kameru, dzinēja priekšsildītājs ar taimeri. Automašīnas konstrukcija uzlabota ar šķērsstabilizatoru aizmugurē un jaunu kardānu. "UAZ Patriot" varēs pasūtīt ar ziemas paketi, kurā iekļauts apsildāms vējstikls, papildu sildītājs salonam, aizmugures sēdekļu apsildes sistēma un palielinātas kapacitātes akumulators.  

Foto: Publicitātes foto

Modernizētais "Patriot" tiek piedāvāts ar 2,7 litru benzīna motoru, kas attīsta 128 ZS vai 114 ZS jaudīgu 2,2 litru dīzeli. Abi komplektēti ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Pēdējā gada laikā "UAZ Patriot" modernizēts vairakkārt: 2013.gada augustā konstrukcija tika uzlabota ar elektroniski vadāmu "Hyundai" ražojuma sadales kārbu, 2014.gada sākumā izmainījās virsbūves krāsošanas tehnoloģija, bet no augusta apvidnieks tiek komplektēts ar jaunu stūres hidropastiprinātāju.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 8.oktobris 2014 12:31
8 0 Atbildēt

Glīta 90to gadu automašīna.

Krotow 8.oktobris 2014 17:29
6 4 Atbildēt

Krievijas gadījumā galvenais, lai viss ir pareizi saskrūvēts un var aizvērt durvis, nebaidoties ka pa šķirbu gāzīsies iekšā ūdens. Ja to ir izdarījuši, tad var sākt skatīties tālāk.

Augšminētais autiņs versijā bez papildus aksesuāriem, visticamāk, ir baisāks par Dacia.

3ton 8.oktobris 2014 16:25
3 1 Atbildēt

Fu, kāds Tu skops :D)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti