"Lada 4x4" jauni motori „nespīd” 13

 
iAuto | 2.decembris 2014 12:18

Krievu interneta vietne "Russkij Avtomobil," atsaucoties uz savu ziņu avotu, vēsta, ka "AvtoVAZ" atteicies no apvidus auto "Lada 4x4" modernizācijas plāna.

Sākotnēji tika plānots, ka nākamgad Lada 4x4 pašlaik izmantotā 1,7 litru 82 ZS agregāta vietā stāsies 1,6 litru 8 vārstu 87 ZS agregāts no "Lada Granta" un "Kalina," tika minēts arī variants par 98 ZS 16 vārstu agregātu no "Lada Priora," kas šajā gadījumā tiktu deforsēts līdz 90 ZS. Konstrukciju uzlabotu jauns apakšrāmis, kartera vāks, stūres iekārtas elementi un kardāna krustiņi. Jaunākā informācija liecina, ka viss augstāk minētais tiek atcelts, bet modernizācijas rezultātā "Lada 4x4" tiks pie jaunām opcijām (piemēram, kondicionieris) un dažiem jauniem elementiem automašīnas salonā.

Lēmums par modeļu dzīves ciklu, paturot to uz konveijera līdz 2021.gadam, netiek mainīts, taču nākamās paaudzes "Lada 4x4" ierašanās, kas sākumā tika plānota 2017.gadā, tiek pārcelta uz 2019.gadu.

Pēdējā laikā Krievijas autobūve „sāk buksēt” un agrāk pieteiktie projekti tiek pārcelti uz vēlāku laiku. Novembra beigās kļuva zināms, ka finansiālu problēmu dēļ "AvtoVAZ" var atteikties (visticamāk tā arī notiks) no "Lada Priora" modernizācijas, bet "VIP Largus" projekta pat krievu žurnālisti uzskata pat absolūti nereālu.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 2.decembris 2014 12:52
8 1 Atbildēt

Nabadzīgi! Ko ta tagad tas krievu līdzskrējēs te komentēs...

rt 2.decembris 2014 19:06
6 3 Atbildēt

Kāpēc modernizēt to, kas tā pat ir labs!

hey tolsty 2.decembris 2014 17:33
4 0 Atbildēt

vot psc. viss dzivei vairs nav jegas:D:D:D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 4

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti