Jaunā "Škoda Superb" – jauni attēli un informācija (+ foto) 18

 
iAuto | 18.februāris 2015 8:02

Ženēvas autoizstādē (no 5.03) pirmizrādi svinēs jaunās paaudzes "Škoda Supeb." Jaunajam modelim ir lielāks bagāžnieks, vairāk vietas salonā un lieliska sadarbība ar teju visiem modernākajiem viedtālruņiem.

Foto: Autobild.de

Trešās paaudzes "Superb" pamatā ir platforma, ko izmanto arī jaunās paaudzes "VW Passat" ražošanai. Automobiļa garums (4,85 m) nav mainījies, taču riteņu bāzei pielikti 8 cm (tagad 2,84 m), bet salona platumam – gandrīz 4 cm.

Foto: Autobild.de

Vācu "Autobild," kas izmēģinājis jauno "Superb" secina, ka aizmugures sēdeklī var justies gandrīz tikpat brīvi kā "Mercedes" S klases pagarinātajā versijā. Bagāžniekā tagad ietilpst 625 litri, bet ar nolaistu aizmugures sēdekļa atzveltni bagāžas novietnes tilpums sasniedz 1760 litrus.

Salona apdarei izmantoti taustei tīkami materiāli, hroma dekori un klavierlakas noformējums. "Superb" pasažieri varēs izmantot internetu, vadītājam satiksmes informācija un svarīgākās norādes tiks piegādātas tiešsaistē, bet "SmartGate" pieslēgvieta ļaus savietot praktisku visus modernākos un tirgū biežāk sastopamos viedtālruņus neatkarīgi no to operētājsistēmas ar automašīnas multimediju sistēmu. Interesanti, ka "SmartGate" sistēmas šobrīd nav ne "Mercedes," ne "BMW" vai pat vistuvākajiem radiniekiem "Audi" un "Volkswagen."

Foto: Autobild.de

Arī tehniskajā jomā izmaiņu ir gada daudz: "Superb" kļuvis par 75 kg vieglāks, bet astoņi tam sagatavotie motori kļuvuši līdz pat 30% ekonomiskāki.

Foto: Autobild.de

Jāizceļ "Greenline" versija (kļūs pieejama vēlāk), kas 100 km spēs nobraukt, patērējot vien 3,7 litrus degvielas. Izņemot bāzes versijai paredzēto benzīna motoru, visus pārējos spēka agregātus varēs kombinēt ar dubultā sajūga pārnesumkārbu. Piedāvājumā arī pilnpiedziņas versiju, kas būs komplektā ar visjaudīgāko benzīna motoru.

Foto: Autobild.de

Aptuveni 25 000 vērtā sedana modifikācija tirgū nonāks 2015.gada vasarā, rudenī tai sekos universāls. 

Foto: Autobild.de

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kaivo 18.februāris 2015 10:47
22 0 Atbildēt

Principā šis būtu tas auto ar kuru LV varētu vizināt valsts amatpersonu, pirmās, otrās un citas pakaļas lai lieki netērētu Valsts līdzekļus :)

kot 18.februāris 2015 11:09
8 0 Atbildēt

Beidzot smuks!

kasinsh79 19.februāris 2015 11:23
5 0 Atbildēt

Gan jā, gan arī nē. Esmu manījis, vislabākais auto - tas, ar kuru pats braucu ikdienā. Vēlāk uz citu pārkāpjot, saprotu pirms tam slavināto kā totāli neobjektīvu. Man liekas, konkrētā nianse ir spēkā pilnīgi visiem cilvēkiem ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti