"Volkswagen" modernizējis "Sharan" (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 19.februāris 2015 8:39

"Volkswagen" modernizējis otrās paaudzes "Sharan" izskatu un salona iekārtojumu, pievienojis jaunas palīgsistēmas un aprīkojuma ekstras.

Feislifta programmas ietvaros "Sharan" ticis pie jauniem gaismas diožu lukturiem aizmugurē un jauna dizaina 16 collu alumīnija diskiem, bet virsbūves krāsu izvēlei pievienoti "Hudson Blue Metallic" un "Crimson Red Metallic" toņi.

Foto: Publicitātes foto

Salonā iepriecina modernāka izskata priekšējais panelis un stūre, bet priekšējie sēdekļi ir ventilējami un regulējami 12 pozīcijās. Sharan tiek piedāvāts multimediju komplekss ar piecu vai 6,5 collu skārienjutīgu ekrānu, navigāciju un atbalstu "Google Android Auto"/"Apple CarPlay" sistēmām.

Foto: Publicitātes foto

Pirmoreiz modeļa vēsturē pieejama adaptīvā kruīza kontrole, sistēmas, kas uzmana kustību aklajā zonā un brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli. "Sharan" salonu var viegli transformēt un pārveidot par transportlīdzekli ar piecām, sešām vai septiņām sēdvietām. Otro un trešo sēdekļu rindu var viegli nolocīt, lai paplašinātu kravas telpu, turklāt otro rindu var pārbīdīt garenvirzienā un regulēt atzveltnes 20 grādu diapazonā.

Foto: Publicitātes foto

"Sharan" motoru klāstā būs divi benzīna turbo agregāti ar 1,4 un 2,0 litru tilpumu (150, 220 ZS), kā arī trīs 2,0 litru dīzeļi ar 115, 150 un 184 ZS jaudu. Motori var strādāt tandēmā ar sešu pakāpju manuālo vai DSG dubultā sajūga transmisiju, bet 150 ZS jaudīgo dīzeļa motoru varēs kombinēt ar 4Motion pilnpiedziņu.    

Vācijā modernizēto "Sharan" varēs nopirkt jau aprīlī, citos tirgos - dažus mēnešus vēlāk. Cena - sākot no EUR 31 475.

Foto: Publicitātes foto

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 19.februāris 2015 9:12
6 2 Atbildēt

Bez odziņans...

feciic 19.februāris 2015 13:15
4 0 Atbildēt

Vizuālais pilnīgi atsit Klarksona teicienu "Šis ir auto, kuru pērk nevis tapēc ka grib bet tapēc ka vajag"

Trendline komplektācijā noteikti pavisam skumīgs izskatās.

fane 19.februāris 2015 12:02
3 1 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu,es braucu ar trešo dīzelīti un arī priecājos

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 22

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti