"AvtoVAZ" pastāsta par "Lada Vesta" modifikācijām 4

 
iAuto | 9.marts 2015 9:38

Krievijas autobūves kompānija atklājusi, ka "Lada Vesta" sedans tiks piedāvāts trīs aprīkojuma komplektācijās: "Classic," "Comfort" un "Lukss," bet kopējais versiju skaits jau pirmajā etapā sasniegs vienpadsmit variantus.

Rūpnīcas pārstāvji informējuši, ka "Lukss" versija no pārējām atšķirsies ne vien pēc aprīkojuma, bet arī vizuāli un praktiski neatšķirsies no 2014.gada augustā Maskavas autoizstādē parādītā koncepta.  

"Lada Vesta" motoru klāstā būs trīs agregāti ar 1,6 litru tilpumu un 86, 106 un 114 ZS jaudu. Dzinēji varēs strādāt kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo vai sešu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu. ABS un stabilizācijas sistēma būs jau bāzes versijas komplektā.

"Lada Vesta" pilotsērijas ražošana Iževskas rūpnīcā sākās jau šā gada februārī, bet pilnvērtīgs sērijveida ražošanas starts tiks dots septembrī.

Agrāk tika ziņots, ka "Lada Vesta" cenas sāksies pie atzīmes 400 000 rubļu (EUR 6467), taču "AvtoVAZ" vadītājs Bo Andersons nesen brīdināja, ka tās var mainīties, ņemot vērā rubļa kursa izmaiņas.  

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 9.marts 2015 9:37
4 3 Atbildēt

Tak par šiem urālu jaunumiem jau bija zināms pirms nedēļas.

sirga 9.marts 2015 21:27
1 0 Atbildēt

tankiem gan izdomas pietiek?:(

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 11

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti