"AvtoVAZ" pastāsta par "Lada Vesta" modifikācijām 4

 
iAuto | 9.marts 2015 9:38

Krievijas autobūves kompānija atklājusi, ka "Lada Vesta" sedans tiks piedāvāts trīs aprīkojuma komplektācijās: "Classic," "Comfort" un "Lukss," bet kopējais versiju skaits jau pirmajā etapā sasniegs vienpadsmit variantus.

Rūpnīcas pārstāvji informējuši, ka "Lukss" versija no pārējām atšķirsies ne vien pēc aprīkojuma, bet arī vizuāli un praktiski neatšķirsies no 2014.gada augustā Maskavas autoizstādē parādītā koncepta.  

"Lada Vesta" motoru klāstā būs trīs agregāti ar 1,6 litru tilpumu un 86, 106 un 114 ZS jaudu. Dzinēji varēs strādāt kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo vai sešu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu. ABS un stabilizācijas sistēma būs jau bāzes versijas komplektā.

"Lada Vesta" pilotsērijas ražošana Iževskas rūpnīcā sākās jau šā gada februārī, bet pilnvērtīgs sērijveida ražošanas starts tiks dots septembrī.

Agrāk tika ziņots, ka "Lada Vesta" cenas sāksies pie atzīmes 400 000 rubļu (EUR 6467), taču "AvtoVAZ" vadītājs Bo Andersons nesen brīdināja, ka tās var mainīties, ņemot vērā rubļa kursa izmaiņas.  

 
Visi komentāri
 
LMT 9.marts 2015 9:37
4 3 Atbildēt

Tak par šiem urālu jaunumiem jau bija zināms pirms nedēļas.

sirga 9.marts 2015 21:27
1 0 Atbildēt

tankiem gan izdomas pietiek?:(

IkdienasViesis 11.marts 2015 13:38
0 0 Atbildēt

Viens mans students,kurš tagad mācās Hanoverē, stāstīja, ka turienes študentiem esot modes lieta braukāt ar krievu ladām. Iznāk lēti nodokļi un superlētas apkopes. Turienes ceļu apstākļos, Jauna lada faktiski neesot nobraucama vismaz 10 gadu laikā. Daudziem joprojām TOP auto esot Lada 2104.

Krotow 11.marts 2015 23:53
0 0 Atbildēt

Kamēr nav ticis pie pastāvīga darba un vajadzības radīties sabiedrībā nebomža statusā, tikmēr jau var. Vācijā pie kam ceļi labāki. Un miza lēta, nav žēl izmest.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti