Ir nofilmēts traģiskais negadījums, kurā autobuss brutāli notriec Eiropas spēļu sportistes (+ video) 20

 
iAuto | 14.jūnijs 2015 9:21

Trīs Austrijas sinhronās peldēšanas komandas dalībnieki guvuši savainojumus pēc tam, kad viņus pirmo Eiropas spēļu ciematā notriecis autobuss, paziņoja Austrijas Olimpiskā komiteja (OOC).

Incidents esot noticis, kad trīs sportistes gājušas pa trotuāru sportistu ciematā un viņas pēkšņi notriecis autobuss. OOC ziņojumā teikts, ka viena no peldētājām, 15 gadus vecā Vanesa Sahinoviča, guvusi vairākus lūzumus un ir "nopietni savainota". Sahinoviča un cita peldētāja, Luna Paiere, kura guva rokas savainojumus, lidos atpakaļ uz Austriju, lai turpinātu ārstēšanos. Tikmēr trešā peldētāja Fērena Breita "tikusi sveikā ar viegliem savainojumiem". 

Austrijas sinhronā peldētāja Vanesa Sahinoviča pēc ceturtdien Eiropas spēļu ciematā Baku piedzīvotās avārijas, kurā viņu notrieca autobuss, slimnīcā atrodas medikamentozas komas stāvoklī. Kā vēsta Austrijas aģentūra APA, 15 gadus vecā sportiste guvusi vairākus lūzumus, tomēr viņas stāvoklis nav kritisks. "Vanesa Sahinoviča guvusi ļoti daudzus lūzumus, un būs nepieciešamas turpmākas operācijas," pavēstījuši komandas pārstāvji.

Kā zināms, Eiropas spēles Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku norisināsies no šī gada 12. līdz 28.jūnijam. Tajās piedalīsies vairāk nekā seši tūkstoši kontinenta atlētu, kuri sacentīsies 20 sporta veidos, bet plānots, ka Latviju pārstāvēs aptuveni 65 atlēti. Kā zināms, trešdien no otro Eiropas spēļu rīkošanas atteicās Nīderlande, aizbildinoties ar pasākuma lielajām izmaksām.

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
šoferītis 13.jūnijs 2015 13:22
25 1 Atbildēt

Wtf, tas man izskatījās speciāli, izskatījās, ka pat ātrumu nesamazināja, vienkārši triecās virsū!

kaspis 13.jūnijs 2015 13:38
16 1 Atbildēt

vienkārši pizdjec... trūkst vārdu... kā, kāpēc??

šoferītis 13.jūnijs 2015 18:54
10 0 Atbildēt

Bet te izskatās, ka speciāli brauc virsū! Varēja braukt taisni vai pa kreisi, nevis braukt virsu cilvēkiem! Parasti jau pirms šķēršļa (apļa) ir jāsamazina ātrums un tad jāizbrauc nevis ar pilnu hodu, ja jūt, ka sūdi, tad rīkoties savādāk, nekā video redzamo!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti