"Lada Vesta" no iekšpuses – pirmie attēli (+ foto) 9

 

Foto: Motor.ru

iAutolv | 10.jūlijs 2015 9:13

Krievu mediji publicējuši pirmos attēlus, kuros redzams "AvtoVAZ" jaunuma "Lada Vesta" salons. Uzņēmumus atsūtījis kāds lasītājs, kurš apgalvo, ka ieguvis tos no dokumentiem, kas sagatavoti modeļa prezentācijai.

Izdevums "Motor.ru" raksta, ka sērijveida modeļa salons visai būtiski atšķiras no "Vesta" prototipa, kas tika nodemonstrēts Maskavas autoizstādē pērnā gada augustā – atšķiras vairākas detaļas, tajā skaitā klimatkontroles vadības bloks un multimediju kompleksa ekrāns, kas konveijera versijai ir krietni mazāks.

Foto: Motor.ru

"Lada Vesta" ražos uz "AvtoVAZ" inženieru izstrādātas platformas, kas papildināta ar vairākiem "Renault-Nissan" alianses komponentiem, ieskaitot torsionu siju, stūres iekārtu un bremzes.

Foto: Motor.ru

"Lada Vesta" motoru klāstā būs trīs agregāti ar 1,6 litru tilpumu un 87, 106 un 114 ZS jaudu. Tie varēs strādāt kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo, piecu pakāpju robotizēto, kā arī variatora transmisiju.

Foto: Motor.ru

"Lada Vesta" sērijveida ražošana Iževskas rūpnīcā sāksies septembrī. Vispirms uz konveijera nonāks sedans, bet vēlāk tiem sekos hečbeks, universāls un ļoti iespējams, arī visādceļu modifikācija.

Lada Vesta prototips Foto: Motor.ru

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ak 10.jūlijs 2015 10:50
6 3 Atbildēt

Viena lieta, kas vismaz man uzreiz patīk, ir normāls klīrenss. Var cilvēcīgi braukt pa Latvijas ceļiem, nebaidoties no Rīgas ielu aku vākiem, apmalēm, un ziemā arī.

aaa 10.jūlijs 2015 14:23
4 2 Atbildēt

Dizains tiri simpatisks , var jau redzet , ka ir piesaistiti arvalstu specialisti to tapsana , bet lai kads to pirktu rietumos ie ari janomaina novecojusais PSRS darba cilveks pret rietumu specialistiem , tad tam ari bus izredzes konkuret ar jebkuru tas klases spekratu

Janka 10.jūlijs 2015 9:56
3 4 Atbildēt

Salons 99% no Chevrolet (Aveo, Spark un citu brīnumu salikums).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti