Par 10 jauniem klientiem dāvanā "Tesla Model X" krosovers (+ video) 3

 

Foto: Autobild.de

iAutolv | 31.jūlijs 2015 12:02

"Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks paziņojis par jaunu atlaižu un bonusu programmu, kas stāsies spēkā 1.augustā un darbosies līdz 31.oktobrim. Kārdinošākais piedāvājums – par 10 jaunu klientu piesaistīšanu dāvanā tiek solīts jauns "Model X" krosovers.

Jauna "Model S" pircējiem, kas speciāla koda veidā saņems ieteikumu no pašreizējiem īpašniekiem,  kompānija piešķirs atlaidi 1000 dolāru apmērā. Analogu summu saņems arī rekomendētājs, kas to varēs iztērēt tehniskajām apkopēm vai jaunu aksesuāru iegādei.

Klienti, kas piesaistīs piecus jaunus pircējus, saņems 5000 dolāru prēmiju vai varēs doties bezmaksas ekskursijā uz "Tesla" jauno fabriku, ko kompānija kopā ar "Panasonic" būvē Nevadas tuksnesī. 2017.gadā tur jāsākas litija-jonu akumulatoru ražošanai.  

Visbeidzot, klientiem pēc kuru ieteikuma tiks iegādātas desmit automašīnas, tiek solīta 20 000 dolāru atlaide krosovera "Model X" iegādei (tirgū no 2015.gada rudens), turklāt pirmajiem, kas desmit pircējus atradīs savā štatā, elektrisko krosoveru saņems par baltu velti.

Septiņvietīgais "Model X" būs aprīkots ar tādu pašu spēka iekārtu kā visjaudīgākā "Model S" versija. Tās sastāvā darbojas divi elektromotori (224 un 476 ZS) pie priekšējās un aizmugurējās ass, bet strāva glabājas 85 kilovatstundu litiju-jonu akumulatoros.

Video: "Tesla Model X" atgriežas no testiem tuksnesī (skatīt no 0:35)

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 31.jūlijs 2015 12:37
2 0 Atbildēt

Būs man jāsavac pāris k, šis tiešām ir labs braucamais visiem iesaku.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti