Par 10 jauniem klientiem dāvanā "Tesla Model X" krosovers (+ video) 3

 

Foto: Autobild.de

iAutolv | 31.jūlijs 2015 12:02

"Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks paziņojis par jaunu atlaižu un bonusu programmu, kas stāsies spēkā 1.augustā un darbosies līdz 31.oktobrim. Kārdinošākais piedāvājums – par 10 jaunu klientu piesaistīšanu dāvanā tiek solīts jauns "Model X" krosovers.

Jauna "Model S" pircējiem, kas speciāla koda veidā saņems ieteikumu no pašreizējiem īpašniekiem,  kompānija piešķirs atlaidi 1000 dolāru apmērā. Analogu summu saņems arī rekomendētājs, kas to varēs iztērēt tehniskajām apkopēm vai jaunu aksesuāru iegādei.

Klienti, kas piesaistīs piecus jaunus pircējus, saņems 5000 dolāru prēmiju vai varēs doties bezmaksas ekskursijā uz "Tesla" jauno fabriku, ko kompānija kopā ar "Panasonic" būvē Nevadas tuksnesī. 2017.gadā tur jāsākas litija-jonu akumulatoru ražošanai.  

Visbeidzot, klientiem pēc kuru ieteikuma tiks iegādātas desmit automašīnas, tiek solīta 20 000 dolāru atlaide krosovera "Model X" iegādei (tirgū no 2015.gada rudens), turklāt pirmajiem, kas desmit pircējus atradīs savā štatā, elektrisko krosoveru saņems par baltu velti.

Septiņvietīgais "Model X" būs aprīkots ar tādu pašu spēka iekārtu kā visjaudīgākā "Model S" versija. Tās sastāvā darbojas divi elektromotori (224 un 476 ZS) pie priekšējās un aizmugurējās ass, bet strāva glabājas 85 kilovatstundu litiju-jonu akumulatoros.

Video: "Tesla Model X" atgriežas no testiem tuksnesī (skatīt no 0:35)

 
Visi komentāri
 
LMT 31.jūlijs 2015 12:37
2 0 Atbildēt

Būs man jāsavac pāris k, šis tiešām ir labs braucamais visiem iesaku.

Traks vai 31.jūlijs 2015 13:50
0 0 Atbildēt

pilnīgi nereāls pasākums

protams 31.jūlijs 2015 23:08
0 0 Atbildēt

Ja ir laba valsts atbalsta programma kā Norvēģijā, ok, tur arī turīgāki ļaudis, bet tik un tā svarīgs valsts atbalsts elektroauto, tad Teslas pa ielām diezgan daudz braukā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti