"Ford F-Series" pikapi ar alumīnija kravas platformu (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 24.septembris 2015 13:19

"Ford" prezentējis "F-Series Super Duty" jaunās paaudzes modeli, kas turpmāk tiks komplektēti ar modernizētiem motoriem un alumīnija kravas platformu.

Ražotājs informē, ka pikapa pamatā ir uzlabotas konstrukcijas tērauda rāmis, kas esot 24 reizes izturīgāks par līdz šim izmantoto, bet alumīnija platforma ļāvusi samazināt svaru par 158 kg.

"F-Series Super Duty" izskats tagad pielīdzināts 2014.gadā Detroitas autoizstādē nodemonstrētajam “mazajam brālim” "F-150" un izceļas ar savādāka dizaina radiatora režģi un jauniem galvenajiem lukturiem, kas dārgākajām versijās komplektēti ar gaismas diodēm.

Pikapa salonā ir jauns mērinstrumentu panelis ar TFT informācijas ekrānu, SYNC-3 multimediju komplekss ar astoņu collu ekrānu, modernizēta centrālā konsole un jauns stūres rats, savukārt drošības palīgsistēmu arsenāls papildināts ar 360 grādu pārraudzības video kameru, adaptīvo kruīzkontroli, sistēmām, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas un šķēršļiem aklajā zonā.

Dzinēju saimē iekļauts modernizēts un uzlabots 6,2 litru V8 benzīna agregāts, desmit cilindru benzīna motors ar 6,8 litru tilpumu, kā arī 6,7 litru astoņu cilindru dīzeļdzinējs.

ASV tirgū "F-Series Super Duty" nonāks nākamgad.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 24.septembris 2015 16:13
7 0 Atbildēt

Labs, bet stulbā Eiropa ar savām prasībām piespiedīs sačakarēt šo auto. Tāpēc īstu, jaunu tīrasiņu amerikāni var izbaudīt tikai štatos un Krievijā.

rt 25.septembris 2015 9:07
2 0 Atbildēt

Saimniecības vāģim šādi cilindri un zs ir vajadzīgi lai komfortabli un ātri pārvietotos no vienas fermas uz otru, starp kurām distance var būt pat vairākas reizes garāka kā maršruts Ventspils - Daugavpils.

Nelabojams 25.septembris 2015 11:26
2 0 Atbildēt

Tātad nafig tev tāds Eiropā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti