"Ford F-Series" pikapi ar alumīnija kravas platformu (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 24.septembris 2015 13:19

"Ford" prezentējis "F-Series Super Duty" jaunās paaudzes modeli, kas turpmāk tiks komplektēti ar modernizētiem motoriem un alumīnija kravas platformu.

Ražotājs informē, ka pikapa pamatā ir uzlabotas konstrukcijas tērauda rāmis, kas esot 24 reizes izturīgāks par līdz šim izmantoto, bet alumīnija platforma ļāvusi samazināt svaru par 158 kg.

"F-Series Super Duty" izskats tagad pielīdzināts 2014.gadā Detroitas autoizstādē nodemonstrētajam “mazajam brālim” "F-150" un izceļas ar savādāka dizaina radiatora režģi un jauniem galvenajiem lukturiem, kas dārgākajām versijās komplektēti ar gaismas diodēm.

Pikapa salonā ir jauns mērinstrumentu panelis ar TFT informācijas ekrānu, SYNC-3 multimediju komplekss ar astoņu collu ekrānu, modernizēta centrālā konsole un jauns stūres rats, savukārt drošības palīgsistēmu arsenāls papildināts ar 360 grādu pārraudzības video kameru, adaptīvo kruīzkontroli, sistēmām, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas un šķēršļiem aklajā zonā.

Dzinēju saimē iekļauts modernizēts un uzlabots 6,2 litru V8 benzīna agregāts, desmit cilindru benzīna motors ar 6,8 litru tilpumu, kā arī 6,7 litru astoņu cilindru dīzeļdzinējs.

ASV tirgū "F-Series Super Duty" nonāks nākamgad.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
rt 24.septembris 2015 16:13
7 0 Atbildēt

Labs, bet stulbā Eiropa ar savām prasībām piespiedīs sačakarēt šo auto. Tāpēc īstu, jaunu tīrasiņu amerikāni var izbaudīt tikai štatos un Krievijā.

Nelabojams 25.septembris 2015 7:27
0 3 Atbildēt

Gaumes jautājums. Es nebūt nevēlētos tādu milzīgu kluci - benzīna kapsētu. Braukšanai pa šoseju ir daudz pievilcīgākas mašīnas ar to pašu un labāku dinamiku un komfortu. Bet saimniecības vāģim šādi cilindri un zirgspēki ir tikai krāna staipīšanai. Size does matter.

rt 25.septembris 2015 9:07
2 0 Atbildēt

Saimniecības vāģim šādi cilindri un zs ir vajadzīgi lai komfortabli un ātri pārvietotos no vienas fermas uz otru, starp kurām distance var būt pat vairākas reizes garāka kā maršruts Ventspils - Daugavpils.

Nelabojams 25.septembris 2015 11:26
2 0 Atbildēt

Tātad nafig tev tāds Eiropā?

rt 25.septembris 2015 11:30
0 0 Atbildēt

Tam pašam mērķim, tikai īsākās distancēs :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti