"Cadillac CTS-V" – ar 649 ZS pret "BMW M5" un "Mercedes E63 AMG" (+ foto) 3

 

Foto: Autobild.de

iAuto | 23.oktobris 2015 13:23

"General Motors" struktūrvienība "Cadillac" atklājusi pieteikšanos jaudīgā sedana "CTS-V" iegādei, nosaucot arī "Audi RS7", "Mercedes E63 AMG" un "BMW M5" konkurenta cenu.

2013.gadā "General Motors" aizgāja no Eiropas tirgus ar saviem masu produkcijai paredzētajiem modeļiem, atstājot eiropiešu izvēlei vien dažus nišas produktus – dārgus apvidus un jaudīgus sporta auto. Viens no retajiem “amerikāņiem,” kas vēl nopērkams Eiropā, ir "Cadillac CTS-V" – sportisks četrdurvju sedans, kas aprīkots ar 649 ZS V8 motoru un vismaz uz papīra ir ātrāks par vācu Premium trijnieku.

Aizokeāna sedans aprīkots ar 6,2 litru astoņu cilindru motoru, kas attīsta 649 ZS un 855 Nm maksimālo griezes momentu. No vietas līdz simtam "Cadillac CTS-V" paātrinās 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 323 km/h. Tas ir iespaidīgs sniegums, jo neraugoties uz palielināto oglekļa šķiedras detaļu īpatsvaru, "Cadillac" sedana svars joprojām sasniedz 1,9 tonnas.

"CTS-V" sporta sēdekļus var regulēt 20 pozīcijās, tie ir ventilējami un apsildāmi. Par papildu maksu var iegādāties "Head-up" projekcijas displeju, kas svarīgāko informāciju atainos uz vējstikla, internetu vai augstvērtīgu "Bose" audio sistēmu. Kontaktu ar ceļa virsmu uztur 19 collu riteņi ar 265/35 (priekšā) un 295/30 (aizmugurē) riepām, par savlaicīgu apstāšanos gādā spēcīgas "Brembo" bremzes ar sešu cilindru skavām, balstiekārtai ir vairāki iestatījumi, bet informāciju par sacīkšu režīmā nobrauktajiem kilometriem un pilota sasniegumiem, var nolasīt uz 12,3 collu ekrāna, pateicoties speciālai funkcijai.

Pie dīleriem "Cadillac CTS-V" nonāks 2016.gada pavasarī. Automašīnas cena – sākot no 98 550 eiro.

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
... 23.oktobris 2015 20:11
14 0 Atbildēt

Ja Cadillac šos, BMW un Mercedes nosauc par konkurentiem, tad izvēle ir viegla, par labu vācu kvalitātei pret šo amerikānisko robustumu un plastmasainību. Varbūt dzinējs tam labs, bet kopumā, nē. Labāk vācu auto.

rt 23.oktobris 2015 14:08
4 1 Atbildēt

Atbaidošs auto! No auto izmantotajām pagājušā gadsimta tehnoloģijām labākais joprojām ir dzinējs.

LMT 23.oktobris 2015 16:50
1 1 Atbildēt

Gandrīz kā BMW, par mērinu pulku labāks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti