Zināmas visas "Lada Vesta" komplektācijas (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 17.novembris 2015 8:20

"Lada Vesta" ir "AvtoVAZ" jaunākais modelis, ko kompānija plāno eksportēt arī uz Eiropu. "Vesta" konveijers tiks iedarbināts 25.novembrī. Šajā dienā ražotājs sola atklāt arī cenas, taču ar visām komplektācijām un automobiļa aprīkojumu potenciālie pircēji var iepazīties jau tagad.

"Lada Vesta" sagatavotas trīs komplektācijas: "Classic", "Comfort" un "Luxe".

Bāzes komplektā iekļauti 15 collu riteņi, vadītāja gaisa drošības spilvens, aizmugures durvju bloķētājs, imobilaizers, signalizācija, elektriskais stūres pastiprinātājs un elektriskie stilu pacēlāji priekšējām durvīm. Vadītājam palīdzēs stabilizācijas sistēma, elektroniskā bremžu spēka sadales sistēma, pretizbuksēšanas sistēma, "ГЛОНАСC" navigācija un sistēma, kas palīdz uzsākt braukšanu pret kalnu. Par papildmaksu varēs pasūtīt piedāvājumu “Start,” kurā iekļauts deaktivizējams gaisa drošības spilvens pasažierim, kondicionieris un atdzesējams cimdu nodalījums.

Versijai "Comfort" augstāk minētās opcijas būs iebūvētas jau no rūpnīcas tāpat kā apsildāmi un elektriski regulējami spoguļi, parkošanās sensori aizmugurē, priekšējo sēdekļu apsilde un audio sistēma. "Comfort" versijai par papildu maksu pieejamā "Optima" pakete nosauktajam pievieno oriģināla dizaina 15 collu riteņu diskus un apsildāmu vējstiklu.

Visdārgākā versija "Luxe" būs aprīkota ar miglas lukturiem, elektriskajiem stiklu pacēlājiem visiem logiem, apsildāmu vējstiklu, lietus un gaismu sensoriem, 16 collu lietajiem diskiem un regulējamu elkoņbalstu. "Luxe" versijai varēs pasūtīt ekskluzīvo "Lime" (augšējā attēlā) virsbūves krāsu un opciju paketi "XV Line", kas apvieno kruīzkontroli, ar skārienjutīgu ekrānu komplektētu multimediju sistēmu, navigāciju un atpakaļskata kameru. Komplektā arī  pedāļu uzlikas, spoileri un hromēts izplūdes sistēmas uzgalis.  

Līdz 2015.gada beigām "Lada Vesta" komplektēs tikai un vienīgi ar "AvtoVAZ" 16 vārstu 1,6 litru 106 ZS benzīna motoriem, kas strādās kombinācijā ar "Renault" manuālo pārnesumkārbu vai pašu ražojuma robotizēto transmisiju.

Šogad plānots izlaist 6000 "Vesta" eksemplāru, bet, ja modelis būs pieprasīts, gada apjoms var sasniegt 100 000.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gudrenieks 17.novembris 2015 16:08
15 2 Atbildēt

un komforta aprīkojumā būs plīša sēdeklis...

un klasiskajā aprīkojumā tikai ķeblis...

toties par papildus samaksu varēs pasūtīt apsildāmo brilli...

bardačokā būs šnaba pudele un speciālā glāze "kantainā"...

papildus aprīkojums- pilna izmēra līķis bagāžniekā

standartā- tikai tukša velosipēda kamera un līme "moment"

Vācietis 17.novembris 2015 11:46
6 0 Atbildēt

Kaut kā neredzu tās Ladas pie mums uz autobāņiem:)

lasītājs 17.novembris 2015 16:11
3 2 Atbildēt

lūdzu beidziet šeit ņirgāties, portāls paredzēts nopietniem autoamatieriem! kur skatās moderātors?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti