No ārpuses "Tesla", iekšpusē "BMW", jeb pārbūve krievu gaumē (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 8.decembris 2015 7:36

Lēts, nepraktisks un neērts – lūk, ko domā, kāds krievs par "Tesla Model S" interjeru, tādēļ viņš izšķīries par papildu tēriņiem un par aptuveni 27 000 eiro uzlabojis amerikāņu elektromobiļa salonu ar "BMW" 7.sērijas sēdekļiem un citiem, viņaprāt, noderīgiem aksesuāriem.

Galvenās pārmaiņas ir "BMW" 7.sērijas sēdekļi, kas ir krietni komfortablāki, ērtāki un vairāk piemēroti gariem pārbraucieniem, tiesa gan – bez masāžas funkcijas – lai nenosēdinātu elektromobiļa baterijas un nesamazinātu nobraucamo kilometru skaitu.

Tesla multimediju sistēma un ciparu mērinstrumentu panelis atstāti bez izmaiņām, toties alkantara, klavierlakas un ādas apdare tagad ir itin visām interjera detaļām. Klients uzskata, ka oriģinālā viduskonsole ir pārāk nepraktiska, tādēļ tagad tur iebūvēta pašu konstrukcija ar dzērienu turētājiem un septiņām (!) USB pieslēgvietām. Par strāvas patēriņu šajā gadījumā nevajag uztraukties, jo tā nāk no papildu akumulatora.

Izmantojot vienkāršu risinājumu (izveidoti izgriezumi durvju paneļos), pārīti ūdens pudeļu varēs noglabāt arī vadītāja kreisajā pusē. Tesla nelielais un drebstelīgais spogulītis vadītāja saulessargā nomainīts pret lielāku un stabilāku no Jaguar, bet "Model S" „cietais” aizmugures sēdeklis ar „ātri dilstošo ādu” - pret viesmīlīgo "BMW" aizmugures zvilni ar vidējo roku balstu.  

Ideja iepatikusies "Tesla" dīlerim "Moscow Tesla Club", kas šādu pārbūvi ieviesis savu klientu piedāvājumā. Neskaitot šo variantu, "Moscow Tesla Club" piedāvā "Model S" salona uzlabošanu ar "Larte Design" un "Brabus" detaļām. 

BMW sēdekļi ir krietni komfortablāki Foto: Moscow Tesla Club

labāk piemēroti garākiem pārbraucieniem Foto: Moscow Tesla Club

priekšējās durvīs tagad varēs uzglabāt dzērienus Foto: Moscow Tesla Club

jaunā viduskonsole ar septiņām USB ligzdām Foto: Moscow Tesla Club

spogulītis ir no Jaguar Foto: Moscow Tesla Club

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
John 8.decembris 2015 8:45
1 1 Atbildēt

tad kāda mārrutka pēc uzreiz nepirka sev tik mīļo bumeri? - cenas tak ar septīto varētu būt līdzīgas

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 12

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti