No ārpuses "Tesla", iekšpusē "BMW", jeb pārbūve krievu gaumē (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 8.decembris 2015 7:36

Lēts, nepraktisks un neērts – lūk, ko domā, kāds krievs par "Tesla Model S" interjeru, tādēļ viņš izšķīries par papildu tēriņiem un par aptuveni 27 000 eiro uzlabojis amerikāņu elektromobiļa salonu ar "BMW" 7.sērijas sēdekļiem un citiem, viņaprāt, noderīgiem aksesuāriem.

Galvenās pārmaiņas ir "BMW" 7.sērijas sēdekļi, kas ir krietni komfortablāki, ērtāki un vairāk piemēroti gariem pārbraucieniem, tiesa gan – bez masāžas funkcijas – lai nenosēdinātu elektromobiļa baterijas un nesamazinātu nobraucamo kilometru skaitu.

Tesla multimediju sistēma un ciparu mērinstrumentu panelis atstāti bez izmaiņām, toties alkantara, klavierlakas un ādas apdare tagad ir itin visām interjera detaļām. Klients uzskata, ka oriģinālā viduskonsole ir pārāk nepraktiska, tādēļ tagad tur iebūvēta pašu konstrukcija ar dzērienu turētājiem un septiņām (!) USB pieslēgvietām. Par strāvas patēriņu šajā gadījumā nevajag uztraukties, jo tā nāk no papildu akumulatora.

Izmantojot vienkāršu risinājumu (izveidoti izgriezumi durvju paneļos), pārīti ūdens pudeļu varēs noglabāt arī vadītāja kreisajā pusē. Tesla nelielais un drebstelīgais spogulītis vadītāja saulessargā nomainīts pret lielāku un stabilāku no Jaguar, bet "Model S" „cietais” aizmugures sēdeklis ar „ātri dilstošo ādu” - pret viesmīlīgo "BMW" aizmugures zvilni ar vidējo roku balstu.  

Ideja iepatikusies "Tesla" dīlerim "Moscow Tesla Club", kas šādu pārbūvi ieviesis savu klientu piedāvājumā. Neskaitot šo variantu, "Moscow Tesla Club" piedāvā "Model S" salona uzlabošanu ar "Larte Design" un "Brabus" detaļām. 

BMW sēdekļi ir krietni komfortablāki Foto: Moscow Tesla Club

labāk piemēroti garākiem pārbraucieniem Foto: Moscow Tesla Club

priekšējās durvīs tagad varēs uzglabāt dzērienus Foto: Moscow Tesla Club

jaunā viduskonsole ar septiņām USB ligzdām Foto: Moscow Tesla Club

spogulītis ir no Jaguar Foto: Moscow Tesla Club

 
Visi komentāri
 
John 8.decembris 2015 8:45
1 1 Atbildēt

tad kāda mārrutka pēc uzreiz nepirka sev tik mīļo bumeri? - cenas tak ar septīto varētu būt līdzīgas

Jurīc 8.decembris 2015 10:53
0 0 Atbildēt

Gribēja būt "stilīgs" ... :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti