"Land Rover Defender" jaunā paaudze ieradīsies 2018.gadā 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 8.decembris 2015 12:09

Apvidus auto "Land Rover Defender" jaunās paaudzes modelis tiks prezentēts 2018.gadā, vēsta "Automotive News", atsaucoties uz britu zīmola dizaina nodaļas vadītāja Džerija Makgoverna sniegto informāciju.

Makgoverns atklājis, ka dizaina jomā jaunais modelis visai būtiski atšķirsies no iepriekš parādītajiem konceptiem un būs pieejams piecās modifikācijās, ko pārstāvēs divdurvju versija ar īso riteņu bāzi un metālisku jumtu, īsās bāzes modelis ar mīkstā materiāla jumtu, četrdurvju automobilis ar pagarinātu riteņu bāzi, kā arī divas pikapa versijas.

Motoru izvēlē iekļaus "Ingenium" saimes benzīna un "JLR" dīzeļa dzinējus, kas strādās komplektā ar sešu pakāpju manuālo vai deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Apvidus auto aprīkojumā būs pašbloķējošie diferenciāļi katrai asij un sadales kārba ar pazemināto pārnesumu.

Atgādināsim, ka "Defender" tiek ražots jau 68 gadus un "Land Rover" modeļu piedāvājumā tas ievietots pa vidu greznajam "Range Rover" un vienkāršākajam "Discovery".

Pašreizējās paaudzes "Defender" ražošana tiks pārtraukta 2016.gada janvārī. 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
fenders 8.decembris 2015 17:06
4 2 Atbildēt

kas tur var rūsēt ja vins no aluminija koe?

ir braukts 8.decembris 2015 14:31
3 2 Atbildēt

Profiem armijā vai mežos - leģenda, kaut ticu ka caurejamībā noteikti tas pats bobiks vai ņiva viņam ieliek mierīgi pirmkārt dēļ svara. Bet ikdienai tas ir traģisks fetiša auto - komforts nulle. Apdares kvalitāte pat žigulim ir labāka un rūsē lopā visās malās!

rt 8.decembris 2015 19:01
2 0 Atbildēt

G-klase izgriež šitam piržamo vienos vārtos. Labāks bezceļā ir tikai Raptors.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti