"Land Rover Defender" jaunā paaudze ieradīsies 2018.gadā 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 8.decembris 2015 12:09

Apvidus auto "Land Rover Defender" jaunās paaudzes modelis tiks prezentēts 2018.gadā, vēsta "Automotive News", atsaucoties uz britu zīmola dizaina nodaļas vadītāja Džerija Makgoverna sniegto informāciju.

Makgoverns atklājis, ka dizaina jomā jaunais modelis visai būtiski atšķirsies no iepriekš parādītajiem konceptiem un būs pieejams piecās modifikācijās, ko pārstāvēs divdurvju versija ar īso riteņu bāzi un metālisku jumtu, īsās bāzes modelis ar mīkstā materiāla jumtu, četrdurvju automobilis ar pagarinātu riteņu bāzi, kā arī divas pikapa versijas.

Motoru izvēlē iekļaus "Ingenium" saimes benzīna un "JLR" dīzeļa dzinējus, kas strādās komplektā ar sešu pakāpju manuālo vai deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Apvidus auto aprīkojumā būs pašbloķējošie diferenciāļi katrai asij un sadales kārba ar pazemināto pārnesumu.

Atgādināsim, ka "Defender" tiek ražots jau 68 gadus un "Land Rover" modeļu piedāvājumā tas ievietots pa vidu greznajam "Range Rover" un vienkāršākajam "Discovery".

Pašreizējās paaudzes "Defender" ražošana tiks pārtraukta 2016.gada janvārī. 

 
Visi komentāri
 
ir braukts 8.decembris 2015 14:31
3 2 Atbildēt

Profiem armijā vai mežos - leģenda, kaut ticu ka caurejamībā noteikti tas pats bobiks vai ņiva viņam ieliek mierīgi pirmkārt dēļ svara. Bet ikdienai tas ir traģisks fetiša auto - komforts nulle. Apdares kvalitāte pat žigulim ir labāka un rūsē lopā visās malās!

fenders 8.decembris 2015 17:06
4 2 Atbildēt

kas tur var rūsēt ja vins no aluminija koe?

rt 8.decembris 2015 19:01
2 0 Atbildēt

G-klase izgriež šitam piržamo vienos vārtos. Labāks bezceļā ir tikai Raptors.

smaidīgais 9.decembris 2015 12:17
0 0 Atbildēt

Defendera spožums slēpjas tā vienkāršībā. Un angļu patriotismā.

Rādīs, ko nesīs laiks. Landroveram kā firmai ir tagad jādomā, kā salāgot jauno modeli, lai to pirktu gan soft-roaderi, gan zemnieki, gan armija. Ja spēs, tad viss labi. Ja izgatavos kaut kādu esošā Discovery versiju ar kantaināku skatu, tad nekas no tā auto nebūs.

nesen Jaguar Land Rover firma esot noslēgusi kaut kādu līgumu ar firmu Steyr Puch - kas šobrīd ražo Mersedesa G klasi. Iespējams, jauno Defenderu, vai vismaz kādu to daļu ražos austrieši. Tas būtu labi!

off-road guru 10.decembris 2015 2:11
0 0 Atbildēt

ehhh... būtu jūs kādreiz bezceļu redzējuši...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti