"Citroen" feislifts "C4 Picasso" un "Grand C4 Picasso"

 
iAutolv | 10.maijs 2016 7:20

"Citroen" uzlabojis "Picasso" minivenu pāri, dāvājot tiem vizuālus un konstruktīvus uzlabojumus, kā arī jaunus palīgus, ko pircēji varēs novērtēt, sākot ar šā gada rudeni.

Modernizācijas procesā abi "Citroen" miniveni tikuši pie vienādas priekšpuses un „3D efekta” aizmugures lukturiem. Piecvietīgo "C4 Picasso" turpmāk atpazīs pēc jaunā divkrāsainā jumta, bet septiņvietīgo „Grand” pēc sudrabkrāsas dekora - sānu stiklu ierāmējuma. Ražotājs sagatavojis trīs jaunas virsbūves krāsas, vairākus riteņu disku variantus, četrus interjera variantus ar jaunām krāsu un materiālu kombinācijām.  

Jaunums ir "Connect Nav" multimediju sistēma, kas komplektēta ar 7 collu skārienjutīgu ekrānu, navigāciju, internetu, balss vadību, pieeju dažādiem telefona un mediju dienestiem. Sistēma spēj uztvert un nosūtīt e-pastu un teksta īsziņas.

Abu minivenu pircējiem būs pieejamas dažas jaunas palīgsistēmas, tostarp: ceļazīmju atpazīšanas sistēma, adaptīvā kruīzkontrole ar automātiskās bremzēšanas funkciju, aktīvā joslas uzturēšanas sistēma, aklā leņķa asistents, jaunās paaudzes parkošanās palīgs un bezkontakta bagāžas vāka atvēršanas mehānisms.

Motoru piedāvājums joprojām aptver trīs benzīna un trīs dīzeļa dzinējus jaudas diapazonā no 100 līdz 165 ZS, taču 130 ZS trīscilindru "Pure Tech 130" versiju turpmāk varēs kombinēt ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, ieskaitot manuālās pārslēgšanas funkciju ar stūres lāpstiņām.

"Citroen C4 Picasso" un "Grand C4 Picasso" dīleru centros gaida rudenī, cenas tiks paziņotas vēlāk.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti